GNTM: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

GNTM: Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Το θέμα θα είναι "International Travelers". Σε κάθε κορίτσι θα αντιστοιχεί ένας διεθνής προορισμός για τον οποίο και θα πρέπει να επιλέξουν το κατάλληλο Outfit με το οποίο θα τον υποστηρίξουν στην φωτογράφιση.

Στο αυριανό επεισόδιο της Δευτέρας 11.11.2019 που θα προβληθεί στις τηλεοράσεις μας στις 21.00 το θέμα είναι “International Travelers”. Σε κάθε κορίτσι θα αντιστοιχεί ένας διεθνής προορισμός για τον οποίο και θα πρέπει να επιλέξουν το κατάλληλο Outfit με το οποίο θα τον υποστηρίξουν στην φωτογράφιση.

Η Ίλντα, νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας, θα έχει το πλεονέκτημα να επιλέξει ποια χώρα θα αντιστοιχεί σε κάθε κορίτσι κι όπως φαίνεται από το trailer, κρατάει τα δύσκολα για την Κάτια, την Άννα και την Ασημίνα. Μάλιστα, βλέπουμε την τελευταία να ευχαριστεί με ειρωνικό τόνο την Ίλντα για την επιλογή που έκανε.

Η Ζενεβιέβ θυμίζει στα κορίτσια ότι πρόκειται για δοκιμασία αποχώρησης καθώς και πως αυτή τη φορά θα κριθούν και ενδυματολογικά, ενώ παρακολουθούμε τις παίκτριες να ψάχνουν πανικόβλητες το κατάλληλο ντύσιμο που θα αναδείξει τη φωτογραφία τους.

Οι κριτές ξεσπάνε σε γέλια με την Ελευθερία που δίνει στην φωτογράφιση μια εύθυμη διάθεση φωνάζοντας “Ταξί, ταξί”.

Βλέπουμε ακόμα, την Ίλντα να κλαίει σχολιάζοντας ότι κάποια “χάρηκε πολύ”. Αν και δεν ξέρουμε σε ποια αναφέρεται φανταζόμαστε ότι πρόκειται για κάποια από τις “FF”.

Η Ηλιάνα συμβουλεύει τα κορίτσια να πάρουν ότι τις στεναχωρεί, να το κάνουν δύναμή τους και έτσι να κερδίσουν το παιχνίδι. Ενώ, όπως φαίνεται από το trailer, o Σκουλός δείχνει απογοητευμένος με τη φωτογραφία της Ασημίνας, την οποία χαρακτηρίζει “βαρετή”.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιο κορίτσι θα κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, αλλά και ποια θα αποχωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα