GNTM: Η φωτογράφιση στον πάγο, το κορίτσι που αποχώρησε και η τελική τριάδα

GNTM: Η φωτογράφιση στον πάγο, το κορίτσι που αποχώρησε και η τελική τριάδα

Λίγες ώρες μόνο μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του GNTM. Πώς τα πήγαν τα κορίτσια στη φωτογράφιση στον πάγο και ποια αποχώρησε μία μέρα πριν από τον τελικό;

Ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός του GNTM και πλέον μας χωρίζουν μόνο μερικές ώρες από τον μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί στο Star Tv το βράδυ της Τετάρτης στις 21:00. Στο επεισόδιο της Τρίτης κυριαρχούσε η αγωνία, αφού τα τέσσερα κορίτσια που πήγαν μέχρι τον ημιτελικό, έφτασαν στην “πηγή” και ήθελα να πιουν… νερό.

Τα κορίτσια πέρασαν από τρεις δοκιμασίες, εκ των οποίων η πρώτη δεν ήταν αποχώρησης. Χωρίς άγχος και με πολύ θετική διάθεση, τα μοντέλα έπρεπε να είναι δυναμικά και σέξι καθώς σε ένα βίντεο-καμπάνια για τα πολυτελή ρολόγια JCOU. Οι κοπέλες ήταν θηλυκές και τα πήγαν πάρα πολύ καλά, ωστόσο, η νικήτρια ήταν η Ειρήνη Καζαριάν.

Έπειτα, ήρθε η στιγμή για την δοκιμασία αποχώρησης, η οποία χωρίστηκε σε δύο μέρη. Αρχικά, οι τέσσερις φιναλίστ, η Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη Καζαριάν, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Μαριάννα Παινέση ντύθηκαν με χρωματιστές γούνες και χειμερινά αξεσουάρ και πόζαραν πάνω στον πάγο, έχοντας ως φωτογράφο την καταπληκτική Μαρίνα Βερνίκου.

Στη συνέχεια, τα κορίτσια κλήθηκαν να βγάλουν τις γούνες και να ποζάρουν με κορμάκια με τον τρόπο που οι ίδιες ήθελαν. Έπρεπε να αποτυπώσουν ένα συναίσθημα και μέσα από την πόζα, το ύφος και τη φωτογραφία τους γενικότερα, να δείξουν τον χαρακτήρα τους, την προσωπικότητά τους και αυτό που πραγματικά είναι. Μάλιστα, διάλεξαν οι ίδια τη φωτογραφία που θα έβλεπαν οι κριτές μέσα από τα δέκα κλικ που είχαν.

Και τα τέσσερα κορίτσια τα πήγαν εξαιρετικά, έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να έχουν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό με τη σειρά του δυσκόλεψε, φυσικά, τους κριτές να αποφασίσουν ποιο κορίτσι θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι, ένα βήμα πριν από τον τελικό. Έλαβαν υπόψιν τους πολλά κριτήρια και αφού ανακοίνωσαν το όνομα της Εβελίνας και της Ειρήνης, ως τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση, ήρθε η πιο δύσκολη στιγμή.

Οι κριτές αποφάσισαν να περάσει στον τελικό η Μαριάννα Παινέση και να αποχωρήσει η Άννα Αμανατίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα