GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση

GNTM: Η απόλυτη ανατροπή στην αποχώρηση
glomex

Τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Χαρά, η Κάτια και η Ασημίνα, απογοητεύοντας τους κριτές με την απόδοσή τους, με την Βίκυ Καγιά να λέει ότι πρέπει να φύγουν και οι τρεις.

Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM είχε μία ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα. Η δοκιμασία αποχώρησης ήταν η σκυταλοδρομία styling. Τα κορίτσια πόζαραν στον φακό του Άκη Παρασκευόπουλου σε δυναμικές, αθλητικές πόζες. Η έκφραση έπρεπε να αναδεικνύει το αγωνιστικό πνεύμα του concept, καθώς τα κορίτσια έπρεπε να κινηθούν έρποντας σε λάσπες ή σκαρφαλώνοντας σε πυραμίδα αναρρίχησης.

Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Μαρία. Από την άλλη, τις τρεις χειρότερες τις είχαν η Χαρά, η Κάτια και η Ασημίνα. Και οι τρεις κοπέλες θεωρούνται φαβορί μέσα στο GNTM. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι κριτές απογοητεύτηκαν από την απόδοσή τους.

Η Βίκυ Καγιά είπε πως πρέπει να αποχωρήσουν και οι τρεις, παγώνοντας όλα τα κορίτσια. Εξήγησε, όμως, πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, καθώς είναι αντίθετο από τους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Όταν έφθασε η ώρα της αποχώρησης η Βίκυ Καγιά με πολύ αυστηρό ύφος ανακοίνωσε ότι μετά από πολύ σκέψη αποφάσισαν να μη φύγει καμία. Έτσι, για πρώτη φορά δεν είχαμε αποχώρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα