GNTM: Η “εκδίκηση” της Κάτιας στη δοκιμασία με τα μήλα

GNTM: Η “εκδίκηση” της Κάτιας στη δοκιμασία με τα μήλα
Caption / Star

Όταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί φώναξε την Κάτια στο σετ προκλήθηκε σούσουρο γιατί η παίκτρια βούτηξε το κεφάλι της και έπιασε ένα μήλο χωρίς να βραχεί, όπως οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Μία ‘’unofficial’’ φωτογράφιση – δοκιμασία επιβράβευσης με την art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κλήθηκαν να κάνουν στο επεισόδιο της Τρίτης οι 11 διαγωνιζόμενες.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια του διαγωνισμού έκαναν ένα beauty shot με… ένα μήλο στο στόμα! Έτσι, με μαύρα ρούχα και μπαλετική σινιόν, τα μοντέλα έβαλαν τα δυνατά τους να βγουν φυσικά όμορφες δαγκώνοντας το κατακόκκινο μήλο.

Κάποιες τα κατάφεραν άψογα σαν άλλη Χιονάτη και κάποιες σχεδόν κόντεψαν να «πνιγούν» στην προσπάθειά τους να δαγκώσουν το μήλο, μοιάζοντας περισσότερο στην… κακιά μάγισσα του παραμυθιού.

Όταν η art director του GNTM 2 φώναξε την Κάτια Ταραμπάνκο προκλήθηκε… σούσουρο γιατί η παίκτρια βούτηξε το κεφάλι της και έπιασε ένα από τα μήλα που ήταν πάνω-πάνω χωρίς να βραχεί. Οι υπόλοιπες παίκτριες που παρακολουθούσαν γκρίνιαξαν πως έπρεπε να βρέξει το πρόσωπο της.

«Ρε χαλαρώστε με τη δικαιοσύνη» τους φώναξε η Ζενεβιέβ ενώ την ίδια στιγμή η Κάτια βούτηξε όλο το κεφάλι της στο νερό και μόλις βγήκε γύρισε στις συμπαίκτριες της κάνοντας τους νόημα να της πουν αν είναι όλα καλά.

«Ξέρεις τι μ’αρέσει στην Κάτια; Ότι κάθεται εκεί, ακούει και σας γράφει!» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πρόσθεσε λίγη ώρα μετά: «Η Κάτια έχει @@ αυτή τη στιγμή».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα