GNTM: Μπέρδεψαν την Ειρήνη Παπά με πρώην παίκτρια του ριάλιτι – Αντιδράσεις στο Twitter

GNTM: Μπέρδεψαν την Ειρήνη Παπά με πρώην παίκτρια του ριάλιτι – Αντιδράσεις στο Twitter
Βίκυ Καγιά - Ειρήνη Παπά star tv / eurokinissi

Οι κριτές του GNTM παρομοίασαν την εμφάνιση μοντέλου με εκείνη της Ειρήνης Παπά. Στο άκουσμα του ονόματος της ηθοποιού οι παίκτριες έδειξαν να ξαφνιάζονται, αφού δεν είχαν ιδέα για το ποια είναι.

Οι κριτές του GNTM, κατά τη διάρκεια αξιολόγησης των φωτογραφιών στο επεισόδιο της Δευτέρας, παρομοίασαν την εμφάνιση μιας παίκτριας με εκείνη της αείμνηστης Ειρήνης Παπά.

Συγκεκριμένα, καθώς οι κριτές σχολίαζαν τις φωτογραφίες, ο Γιώργος Καράβας είπε στην Μαρία Κώστα πως εμφανισιακά τους θυμίζει την Ειρήνη Παπά, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ωστόσο, στο άκουσμα του ονόματος της ηθοποιού, οι διαγωνιζόμενες έδειξαν να ξαφνιάζονται, αφού -όπως αποδείχθηκε- δεν είχαν ιδέα για το ποια πρόκειται.

Μάλιστα, μία από τις διαγωνιζόμενες αναρωτήθηκε για το ποια είναι, με μια άλλη να της απαντά: “Από το GNTM 2 δεν είναι;”

Όσο για τη Μαρία Κώστα, την οποία παρομοίασαν με την Ειρήνη Παπά, όταν η Βίκυ Καγιά τη ρώτησε αν τη γνωρίζει, εκείνη απάντησε πως “κάτι της λέει”, αλλά δεν είναι και σίγουρη, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια του ριάλιτι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του Twitter “δίκασαν” τα μοντέλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα