GNTM: Κατακόρυφη πασαρέλα σε κτίριο ύψους 30 μέτρων – Τι θα δούμε απόψε

GNTM: Κατακόρυφη πασαρέλα σε κτίριο ύψους 30 μέτρων – Τι θα δούμε απόψε
Youtube

Στο σημερινό επεισόδιο η δοκιμασία θέλει τα μοντέλα να περπατήσουν κατακόρυφα στην πολυώροφη πρόσοψη κτιρίου ύψους 30 μέτρων, ενώ θα είναι δεμένες με σχοινιά. Όλα όσα θα δούμε απόψε.

Το επίσημο διαγωνιστικό κομμάτι ξεκινά, με τις 24 επίλεκτες των κριτών να περνούν επιτέλους την πόρτα του σπιτιού, που θα τους φιλοξενεί για τους επόμενους μήνες.

Οι φωνές και τα ποδοβολητά για την επιλογή δωματίων ζωντανεύουν την ανανεωμένη έπαυλη του GNTM, ενώ κλίκες και κόντρες αρχίζουν να εμφανίζονται.

Την πρώτη επίσκεψη πραγματοποιεί η coach των κοριτσιών, Έλενα Χριστοπούλου, όπου, μετά τις απαραίτητες γνωριμίες, ανακοινώνει την άμεση αναχώρηση για την 1 η GNTM δοκιμασία: ένα εντυπωσιακό catwalk στο ύψους 30 μέτρων κεντρικό κτίριο της Toi&Moi!

Τα επίδοξα μοντέλα θα πρέπει να περπατήσουν κατακόρυφα στην πολυώροφη πρόσοψη, ενώ είναι δεμένες με τα σχοινιά ασφαλείας των Εναεριτών. Για να βρεθούν στην κορυφή, πρέπει να ξέρουν και πώς να την κατέβουν.

Είναι όλες έτοιμες να πάνε κόντρα στη βαρύτητα; Ποιες δε θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τον φόβο τους και θα μείνουν εκτός σπιτιού;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα