GNTM: Η τούμπα στην πασαρέλα, η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας λόγω άγχους και το Golden pass

GNTM: Η τούμπα στην πασαρέλα, η οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας λόγω άγχους και το Golden pass
Youtube

Τούμπες σε πασαρέλα, Golden pass παίκτριας, η σύντομη παρουσία της Φιονούλας στο ριάλιτι. Πολλά τα απρόοπτα στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM. Δείτε όλα όσα συνέβησαν.

Η 20χρονη Ελευθερία που κέρδισε το Golden Pass επειδή εντυπωσίασε τους κριτές, η Φιονούλα που καθυστέρησε αρκετές ώρες να πάει στο Ρουφ όπου γινόταν η πρώτη δοκιμασία και η οποία στη συνέχεια δεν άντεξε την πίεση και αποχώρησε οικειοθελώς, το ατύχημα παίκτριας στην πασαρέλα. Όλα τα Highlights του επεισοδίου της Τρίτης στο GNTM.

Η παίκτρια με το Golden pass

Η 20χρονη Ελευθερία που είδαμε στην audition της Αθήνας εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM, κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να ουρλιάξει από τη χαρά της.

Οι τέλειες αναλογίες και το στιλ της 20χρονης κοπέλας που θέλει αν ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, την «πέρασαν» κατευθείαν στο σπίτι χωρίς να περάσει τη δοκιμασία του bootcamp.

Η αργοπορημένη Φιονούλα

Στο σταθμό του ΡΟΥΦ στις 5 το πρωί έπρεπε να βρίσκονται όλες οι διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model .

Όλες είχαν πάει στο ραντεβού κανονικά στην ώρα τους, ωστόσο μία κοπέλα εμφανίστηκε αρκετά αργοπορημένα.

Ήταν η στιγμή που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδειχνε στις διαγωνιζόμενες τον σωστό τρόπο για να περπατούν στο catwalk, όταν μία κοπέλα, η Φιονούλα εμφανίστηκε.

Ηλιάνα και παίκτριες έμειναν άφωνες. Όταν η κριτής ρώτησε τη διαγωνιζόμενη τον λόγο που καθυστέρησε εκείνη απάντησε: “Μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι εννοούσατε 5 το απόγευμα και όχι το πρωί. Έρχομαι και από πολύ μακριά…”, αποκρίθηκε η κοπέλα.

Μπορεί να άργησε για ώρες να εμφανιστεί στο ραντεβού των διαγωνιζόμενων για την πρώτη δοκιμασία, με τους κριτές να δείχνουν ότι τη θέλουν στο GNTM, ωστόσο η πίεση αποδείχτηκε μεγαλύτερη από την επιθυμία της να διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Next Top Model της Ελλάδας και αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, η νεαρή κοπέλα φάνηκε να μην μπορεί να διαχειριστεί το άγχος της, αποφασίζοντας τελικά να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Δείτε τι είπε στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση:

Ατύχημα στην πασαρέλα

Ένα ατύχημα επιφύλασσε για μία από τις διαγωνιζόμενες η πρώτη δοκιμασία του GNTM 2.

Οι κοπέλες μετά από ώρες προετοιμασίας με δασκάλες τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πήραν μέρος σε επίδειξη μόδας γνωστού σχεδιαστή.

Δυστυχώς, για μία τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν καλά, αφού κατά τη διάρκεια της πασαρέλας έπεσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι.

Δείτε τι είπε στις πρώτες δηλώσεις της για το ατύχημα στην πασαρέλα:

Τα 40 κορίτσια της επόμενης φάσης

Μετά το τέλος της επίδειξης μόδας στην πρώτη φάση του bootcamp, οι κριτές ανακοίνωσαν τις κοπέλες που περνούν στην επόμενη φάση του GNTM.

Όλες οι κοπέλες είχαν μεγάλη αγωνία και περίμεναν πώς και πώς να ακούσουν το όνομά τους από τα στόματα των κριτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα