GNTM trailer: Τσακωμοί και φωνές στο πλατό – Όσα θα δούμε απόψε

GNTM trailer: Τσακωμοί και φωνές στο πλατό – Όσα θα δούμε απόψε
GNTM 5 star/youtube

Μεγάλη θα είναι η ένταση στο νέο επεισόδιο του GNTM 5, το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ των διαγωνιζομένων, θα δούμε μια γυναίκα κοντά στα 40, αλλά και μια νεαρή κοπέλα από την Ουκρανία.

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (27/09) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μόδας επέστρεψε στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή αναζητούν γυναίκες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, είναι εκείνη, που υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του GNTM, στο οποίο βλέπουμε τις υποψήφιες να έχουν η καθεμιά τη δική της προσωπική ατζέντα, διεκδικώντας μια θέση στο όνειρο! Μεταξύ αυτών μια γυναίκα κοντά στα 40, αλλά και μια νεαρή κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία.

Στο επεισόδιο, θα υπάρξει μεγάλη ένταση ανάμεσα στους κριτές, σχετικά με τα κριτήρια που καθορίζουν ένα επιτυχημένο μοντέλο σήμερα.

GNTM: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (27/09)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα