Μικαέλα Φωτιάδη: Ρώτησαν τον γιο μου στο σχολείο “γιατί χτύπησαν τη μαμά σου”

Διαβάζεται σε 2'
Μικαέλα Φωτιάδη
Μικαέλα Φωτιάδη Glomex

Το γνωστό μοντέλο Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε στο περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε καταγγείλει, αναφέροντας πως είναι πιο ήρεμη αυτή την περίοδο.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από τον ξυλοδαρμό που είχε καταγγείλει, πραγματοποίησε η Μικαέλα Φωτιάδη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM και μοντέλο, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το περιστατικό αυτό, αλλά και για την ψυχολογία της αυτή την περίοδο.

“Τον τελευταίο καιρό, αφού έγινε η επίθεση και ήταν σαν ταρακούνημα για μένα, κοιτάζω μόνο να ηρεμήσω. Κοιτάω να είμαι εγώ καλά και οι άνθρωποί μου. Δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, όπως καταλαβαίνετε. Όταν πλέον ήμουν έτοιμη και ήρεμη, γιατί τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα, είδα τον γιο μου και όλα είναι τέλεια είπε αρχικά.

Είχαν ρωτήσει τον γιο μου στο σχολείο, “γιατί χτύπησαν τη μαμά σου”. Η απάντησή του ήταν ότι κανείς δεν χτυπάει τη μαμά του. Ευτυχώς με βλέπει έτσι ακόμα. Δεν έχει καταλάβει πολλά. Αυτό με στεναχώρησε πιο πολύ, ότι ο γιος μου έμαθε ότι χτύπησαν τη μαμά του. Θέλω να βλέπει τη μαμά του σαν μια δυναμική γυναίκα που ανέκαθεν ήμουν, αλλά τον τελευταίο καιρό εξαιτίας διάφορων γεγονότων έχασα τον εαυτό μου. Αυτό που έγινε το κερασάκι στην τούρτα” πρόσθεσε η Μικαέλα Φωτιάδη

Οι δηλώσεις της Μικαέλας Φωτιάδη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα