GNTM2: Αυτά συμβαίνουν όταν η Μαρία προσπαθεί να βαφτεί μόνη της

GNTM2: Αυτά συμβαίνουν όταν η Μαρία προσπαθεί να βαφτεί μόνη της

Η Μαρία επιλέχθηκε από την Άννα για να κάνει make up και μαλλιά μόνη της. Όταν εξαιτίας του άγχους της ήρθε σε κόντρα με τη Ζενεβιέβ η δεύτερη σχολίασε: "Μαράκι μην παίζεις κόντρες μαζί μου επειδή έχεις νεύρα".

Η Άννα ήταν νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας του GNTM, όποτε και στο σημερινό επεισόδιο ήταν αυτή που θα αποφάσιζε σε ποιες θα δοθούν τα avantage αλλά και τα disavantage. Μιας και οπως αποδεικνύεται ο ανταγωνισμός στο ριάλτι εστιάζει κυρίως στις κλίκες και όχι τόσο σε δυνατές ή αδύναμες παίκτριες, η Άννα αποφάσισε να εκμεταλλεύτει το avantage ευννοώντας τον εαυτό της και τις φίλες της, Κάτια, Κωνσταντίνα και Ασημίνα και δυσκολεύοντας όλες τις υπόλοιπες κοπέλες.

Οι μισές θα ήταν ευνοημένες και θα φωτογραφίζονταν δίνοντας έμφαση στα πάνω τους άκρα ενώ οι υπόλοιπες στα κάτω. Για την επιλογή της Άννας πολύ χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο της Άννας Μαρίας “Εγώ στη θέση της Εμαννουέλας θα την κοίταζα απαξιωτικά και θα της έλεγα ‘Είσαι γελοία’ και θα φεύγα”.

Το δεύτερο avantage για την Άννα άλλα disavantage για εκείνη που θα διάλεγε ήταν ότι μια από τις κοπέλες θα έπρεπε να κάνει το μακιγιάζ και τα μαλλιά μόνη της, αλλά και σε συγκεκριμένο χρόνο.

Όπως είπε και η ίδια η Μαρία, όταν ανακοινώθηκε το disavantage ένιωσε λες και “φωτεινες επιγραφές έδειχναν κατά πάνω της. Εδώ είμαι διαλέξτε με”.

Έτσι λοιπόν, στην προσπάθειά της να ετοιμαστεί μέσα σε 20 λεπτά, παρακολουθούμε τη Μαρία ελαφρώς αγχωμένη και απελπισμένη να προσπαθεί να βρει ποιο προϊόν είναι ποιο. Ενώ ουκ ολίγες φορές καίγεται από την ισιωτική.

Η παίκτρια φαίνεται να τα πηγαίνει καλά στο πρώτο κομμάτι του make up, αλλά την ώρα που έρχεται η ώρα των μαλλιών δείχνει εκνευρισμένη και ιδιαίτερα με τη Ζεν…

Όταν μάλιστα την πλησιάζει ο Φρέντυ η Μαρία σχολιάζει “Φρέντυ καλέ μου Φρέντυ μην έρχεσαι καν γιατί τώρα θα τ’ακούσεις”.

Όταν η Ζενεβιέβ τη ρώτησε πόσος χρόνος της έχει απομείνει και έχει προχωρήσει τόσο λίγο το χτένισμα η Μαρία γέλασε και απάντησε “Ούτε μια. Δεν μετράμε καλά” ενώ η Ζεν συνέχισε την “διαμάχη”. “Τώρα το χεις κάνει δύσκολο το παιχνιδάκι γιατί θα πρέπει να χεις την τέλεια πόζα για μια ταινία που όπως φαντάζομαι δεν έχεις περάσει ούτε απ’έξω”. Ενώ η Μαρία απάντησε “Έχω μια ιδέα… Να φουντάρω στη λίμνη”

Η Ζεν έληξε τη διαμάχη σχολιάζοντας “Μαράκι μην παίζεις κόντρες μαζί μου επειδή έχεις νεύρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα