House of Fame – Έλενα Δομάζου: Μπαίνει η τελευταία σύντροφος του Παντελίδη

House of Fame – Έλενα Δομάζου: Μπαίνει η τελευταία σύντροφος του Παντελίδη
Έλενα Δομάζου Instagram / @elena_domazou

Δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο "House of Fame". Η Έλενα Δομάζου, που ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη. Ο Μηνάς Τσουκάνης που γνωρίσαμε στο GNTM 3.

Δύο νέα πρόσωπα θα δούμε σύντομα στο μουσικό ριάλιτι “House of Fame” του ΣΚΑΙ, το οποίο προβάλλεται καθημερινά στις 18:00 και Παρασκευές στις 21:00.

Στο μουσικό ριάλιτι, το οποίο στηρίζεται στο concept του θρυλικού “Fame Story”, έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτοι καβγάδες, τα ειδύλλια, οι εκπλήξεις, αλλά και οι αντιπαραθέσεις των σπουδαστών με τους καθηγητές τους.

Στο αποψινό live με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτές τους Φοίβο, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Αρσενάκος, οι σπουδαστές θα τραγουδήσουν, ενώ θα κριθεί το ποιος θα αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι είναι η Άλεξ, ο Στέφανος και η Έλενα.

House of Fame: Μπαίνουν δύο νέα πρόσωπα

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Ευτυχείτε”, τα δύο καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στο ριάλιτι θα είναι η Έλενα Δομάζου και ο Μηνάς Τσουκάνης.

Η Έλενα Δομάζου, που ήταν και η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Μπαίνουν στο “House of Fame” δύο πρόσωπα που δεν είναι η πρώτη φορά που θα τα δούμε στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι ήταν η τελευταία σύντροφος του Παντελή Παντελίδη και μιλάω φυσικά για την Έλενα Δομάζου. Είναι τραγουδίστρια και συγκεκριμένα του λαϊκού ρεπερτορίου. Ενώ είναι ροκ θέλει να ακολουθήσει λαϊκό ρεπερτόριο. Δυσκολεύτηκαν να την πείσουν να μπει μέσα, αλλά τελικά είπε το ναι και το Σάββατο θα μπει μέσα, ενώ θα τη δούμε τη Δευτέρα”, αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Ο Μηνάς Τσουκάνης είχε συμμετάσχει στο GNTM 3, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα