House of Fame: Όσα έγιναν στο πρώτο live – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

House of Fame: Όσα έγιναν στο πρώτο live – Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
House of Fame Glomex

Οι 17 σπουδαστές του "House of Fame" τραγούδησαν ζωντανά στο πρώτο live για φέτος. Η υποδοχή της Φουρέιρα, τα σχόλια των κριτών και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πρεμιέρα έκαναν τα live του “House of Fame” το βράδυ της Παρασκευής (26/02) με τους 17 σπουδαστές να τραγουδούν ζωντανά στη σκηνή τα κομμάτια που προετοίμαζαν μαζί με τους καθηγητές τους στη Μουσική Ακαδημία το προηγούμενο διάστημα.

Στην αρχή του live έκανε την εμφάνισή της η διάσημη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία έχει ρόλο παρουσιάστριας στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το υπέροχο σώμα της και τους κοιλιακούς της.

Η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε τους κριτές του show, που δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς τραγουδιστές Γιάννη Πλούταρχο και Καίτη Γαρμπή, τον γνωστό συνθέτη και στιχουργό Φοίβος και τον CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργο Αρσενάκο.

Οι τέσσερις κριτές άκουσαν τις ερμηνείες των σπουδαστών και τους έκαναν διάφορα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Με κάποιους ενθουσιάστηκαν, ωστόσο, σε άλλους σπουδαστές πρότειναν περισσότερη δουλειά και λιγότερο άγχος, ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο την επόμενη φορά.

Στο τέλος του live 6 σπουδαστές βγήκαν μπροστά, καθώς είχαν τις πιο αδύναμες ερμηνείες. Από αυτούς οι 3 ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο πρώτο live του “House of Fame”. Ο λόγος για τους Στέφανο, Άλεξ και Έλενα, οι οποίοι θα τίθενται στην κρίση του κοινού, σχετικά με την παραμονή τους στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα