House of Fame: Ποιος έφυγε – Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

House of Fame: Ποιος έφυγε – Οι τρεις νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Η Ελένη Φουρέιρα στο House of Fame Glomex

Ένας ακόμη σπουδαστής του "House of Fame" αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ακαδημία. Ποιες ήταν οι τρεις χειρότερες εμφανίσεις, που τίθενται στην κρίση του κοινού.

Άλλο ένα live του “House of Fame” ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (23/04) με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις ούτε αυτή τη φορά.

Στη σκηνή του μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ ανέβηκε ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έβαλε “φωτιά” με τις μεγάλες επιτυχίες του, την ίδια στιγμή που η αγαπημένη του Καίτη Γαρμπή τον θαύμαζε από τη θέση του κριτή.

Στο τέλος της βραδιάς, ανακοινώθηκε το όνομα του σπουδαστή που έπρεπε να αποχωρήσει από το “House of Fame”, καθώς δεν είχε μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι και δεν ήταν αρκετά καλές οι εμφανίσεις του στα lives.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιάννης Αρβανιτίδης, ο Jimmy Sion και η Χρύσα Μαλακόζη, με την τελευταία να αποχαιρετά την μουσική ακαδημία, τους συμφοιτητές της και τους καθηγητές της.

Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε και τους τρεις νέους υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι είχαν τις πιο χαμηλές βαθμολογίες και τίθενται στην κρίση του κοινού, οι οποίοι είναι: η Μαριάννα Κάρα, η Έλενα Δομάζου και η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα