House of Fame: Το εντυπωσιακό σπίτι και η ακαδημία των σπουδαστών

House of Fame: Το εντυπωσιακό σπίτι και η ακαδημία των σπουδαστών
Το σαλόνι του House of Fame Glomex

Στο πρώην σπίτι του "Big Brother" θα μένουν οι παίκτες του "House of Fame". Πλάνα από τις μακέτες του χώρου όπου θα μένουν, αλλά και της ακαδημίας όπου θα κάνουν μαθήματα.

Στις 15 Φεβρουαρίου στις 17:15 το απόγευμα στον ΣΚΑΙ θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο μουσικό ριάλιτι “House of Fame”, όπου 18 διαγωνιζόμενοι θα μπουν στην ακαδημία και θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο τραγούδι.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η μουσική ακαδημία θα στεγάζεται στο σπίτι όπου πραγματοποιήθηκε το “Big Brother” την προηγούμενη σεζόν. Ο χώρος έχει αλλαχθεί και διαμορφωθεί, ενώ φτιάχτηκαν νέες αίθουσες που είναι απαραίτητες για το ριάλιτι.

Εικόνες από τις μακέτες του σπιτιού και της ακαδημίας των σπουδαστών πρόβαλε η εκπομπή “Love it”, δείχνοντας καρέ από το σαλόνι, την αίθουσα χορού, το μπάνιο, τα υπνοδωμάτια, αλλά και την αυλή, όπου κυριαρχούν τα χρήματα.

Κριτές θα είναι οι τραγουδιστές Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Φοίβος και ο CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ενώ στα live θα βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Επίσης, θα δούμε τον Al Giga (style expert) και την Δώρα Παντέλη (health & welness coach).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα