House of Fame: Το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι μουσικής – Πότε κάνει πρεμιέρα

House of Fame: Το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι μουσικής – Πότε κάνει πρεμιέρα
Η Ελένη Φουρέιρα στο "House of Fame" Youtube / @SKAI.gr

Η τηλεοπτική μουσική ακαδημία του "House of Fame" θα προβάλλεται καθημερινά στον ΣΚΑΙ, με την Ελένη Φουρέιρα στην παρουσίαση των live. Δείτε το πρώτο trailer.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του νέου ριάλιτι μουσικής του ΣΚΑΙ με τίτλο “House of Fame”, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.

Το “House of Fame θα είναι μία τηλεοπτική μουσική ακαδημία στα πρότυπα του θρυλικού “Fame Story”, που θα κληθεί να βρει και να “εκπαιδεύσει” τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Την παρουσίαση των live έχει αναλάβει η Ελένη Φουρέιρα, ενώ οι κριτές του σόου θα είναι οι τραγουδιστές Γιάννης Πλούταρχος και Καίτη Γαρμπή, ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Φοίβος και ο CEO της δισκογραφικής εταιρείας Panik, Γιώργος Αρσενάκος.

Οι κριτές θα βαθμολογούν την επίδοση των διαγωνιζομένων και το κοινό θα μπορεί μέσω ψηφοφορίας να κρατήσει ή να διώξει κάποιον παίκτη, μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Το “House of Fame” θα προβάλλεται απογεύματα και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00 και τα live θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ, παίρνοντας τη θέση των live του “Big Brother”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα