House of Fame: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μουσικό ριάλιτι – Ποιοι θα είναι καθηγητές

House of Fame: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μουσικό ριάλιτι – Ποιοι θα είναι καθηγητές

Το "House of Fame" είναι το νέο project του ΣΚΑΙ, που θα κινείται στα πρότυπα του "Fame Story". Πότε ξεκινά. Ποιοι θα είναι οι κριτές και ποιοι οι καθηγητές.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται ο ΣΚΑΙ, για την έναρξη του νέου μουσικού ριάλιτι με τίτλο “House of Fame”, ένα φορμάτ στα πρότυπα του “Fame Story”, το οποίο πρόκειται να αρχίσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Μετά το πέρας του “Big Brother”, οι υπεύθυνοι του “House of Fame” αλλάζουν το ήδη υπάρχον σπίτι, ώστε να φιλοξενήσει τους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας. Ο χώρος θα ανακαινιστεί και θα διαμορφωθούν νέα δωμάτια, όπως αίθουσα φωνητικής, χορού κ.ά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, στο σπίτι θα δούμε 18 παίκτες και, μέχρι στιγμής η παραγωγή έχει βρει το 80% των παικτών.

Το “House of Fame” θα προβάλλεται απογεύματα και συγκεκριμένα στις 18.00-20.00, γεγονός που σημαίνει ότι θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα live θα μεταδίδονται κάθε Παρασκευή βράδυ, παίρνοντας τη θέση των live του “Big Brother”.

Την παρουσίαση των live αναλαμβάνει η Ελένη Φουρέιρα, ενώ αν αναρωτιέστε ποιοι θα είναι οι κριτές του σόου, αυτοί έχουν ήδη κλείσει και είναι ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Φοίβος, η Καίτη Γαρμπή και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος.

Θα βαθμολογούν την επίδοση των διαγωνιζομένων και το κοινό θα μπορεί μέσω ψηφοφορίας να κρατήσει ή να διώξει κάποιον παίκτη, μέχρι να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Καθηγητές της ακαδημίας θα είναι ο Πάνος Μεταξόπουλος (διευθυντής), η Πέννυ Μπαλτατζή (καθηγήτρια φωνητικής), η Τσάλι Τζένινγκς (υπεύθυνη για τις χορογραφίες) και ο Απόστολος Μητρόπουλος (υπεύθυνος για το styling των διαγωνιζόμενων).

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα