Η Φαίη Σκορδά θέλει να κάνει την ψυχαγωγία που της αρέσει

Η Φαίη Σκορδά θέλει να κάνει την ψυχαγωγία που της αρέσει
Η Φαίη Σκορδά στην συνάντηση με εκπροσώπους των media στο NATU STUDIO FOTOGENIA

Η Φαίη Σκορδά κάνει μια καινούργια αρχή στον ΣΚΑΙ, με την εκπομπή "Πρωινό μας", και όλα δείχνουν πως θα κερδίσει το μεγάλο στοίχημα.

Ενα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα της πραγματοποίησε αυτή την τηλεοπτική σεζόν η Φαίη Σκορδά, η οποία, έπειτα από 9 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, πήρε “μεταγραφή” στον ΣΚΑΙ – μία από τις πιο πολυσυζητημένες της χρονιάς.

Η γνωστή παρουσίαστρια, που από την προηγούμενη σεζόν συμπαρουσίαζε “Το Πρωινό” με τον πρώην σύζυγό της, ανέλαβε την ψυχαγωγική εκπομπή “Πρωινό μου” στο κανάλι του Φαλήρου, με την χθεσινή της πρεμιέρα να αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό για το τι θα ακολουθήσει.

Η Φαίη Σκορδά παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη κατά την έναρξη της εκπομπής της, και είναι λογικό, εφόσον πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή με πολλές παραμέτρους. Αφενός μετακινήθηκε σε έναν καινούργιο σταθμό, ο οποίος μέχρι πριν από μερικά χρόνια, δεν είχε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμά. Αφετέρου, έχει στο πάνελ της μια νεοσύστατη ομάδα, ενώ επιστρέφει ξανά στην “σόλο” παρουσίαση, μετά από την προηγούμενη, έντονη, χρονιά.

Το καινούργιο της εγχείρημα απαιτεί τόλμη, σθένος και αποφασιστικότητα, προτερήματα τα οποία έχει αποδείξει ότι διαθέτει – ακόμη κι αν υπήρχαν αμφιβολίες, το επιβεβαιώσαμε και χθες. Χαμογελαστή, άνετη, ευγενική, γενναιόδωρη, ευαίσθητη, πρόσχαρη, με αβίαστο χιούμορ αλλά και σοβαρότητα όπου χρειάζεται, η Φαίη Σκορδά ήταν ο εαυτός της και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να κάνει τόσο στον κόσμο που την αγαπά, όσο και στην ίδια.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην συνάντηση με εκπροσώπους των media στο NATU STUDIO FOTOGENIA


Φέτος, η Φαίη Σκορφά έχει στο πλευρό της την γνωστή booker Έλενα Χριστοπούλου, την διάσημη τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλλη και τον δικηγόρο με εμπειρία στο δικαστικό ρεπορτάζ Άγγελο Βουράκη. Επίσης, τον ταλαντούχο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και την καθηγήτρια αστρολογίας Βάσια Μαυράκη, ενώ συνεργάτες της εκπομπής είναι και ο αστυνομικός συντάκης Θεοδόσης Πάνου, όπως και η δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου.

Μετά από την λαμπερή πρεμιέρα της, η Φαίη Σκορδά, συνοδευόμενη από την ομάδα της εκπομπής, υποδέχτηκε εκπροσώπους των media σε ένα χαλαρό, μεσημεριανό γεύμα στο NATU. Ο υπέροχος χώρος του εστιατορίου στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά, διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση, και οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία συνομιλήσουν μαζί τους σε χαλαρό κλίμα, για όλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο executive chef του εστιατορίου και συνεργάτης της εκπομπής, Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε το εξαιρετικό μενού και παρέα με τον Δημήτρη Χριστοφιλέα, συνιδιοκτήτη του Δειπνοσοφιστήριον Catering, φρόντισαν τους καλεσμένους.

Για όσους δεν την γνώριζαν προσωπικά, η Φαίη Σκορδά ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού είναι αυτή ακριβώς που δείχνει και στην τηλεόραση. Κάτι που σπανίζει στις μέρες μας, τόσο για στα πρόσωπα του “γυαλιού” όσο και των social media. Είναι μία έξυπνη και δυναμική γυναίκα, εργατική και φιλότιμη, που θέλει να γίνεται καλύτερη. Ένας γλυκός άνθρωπος που νοιάζεται πραγματικά για το κοινό της, που το σέβεται και που τηρεί το γνωστό μότο “πρώτα ο κόσμος και μετά εμείς”. Γνωρίζει καλά πως το τηλεοπτικό κοινό έχει κριτήριο και δεν θέλει να το κοροϊδεύει.

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην συνάντηση με εκπροσώπους των media στο NATU STUDIO FOTOGENIA

Παρά το όποιο άγχος μπορεί να “κουβαλάει”, λόγω της νέας της αρχής, η Φαίη Σκορδά είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την εκπομπής της, καθώς θα μπορεί να προσφέρει στον κόσμο την ψυχαγωγία που η ίδια αγαπά. Οι προηγούμενες δύο σεζόν ήταν πολύ δύσκολες όσον αφορά την επικαιρότητα, στην οποία κυριάρχησε το κίνημα του #MeToo, αλλά και αργότερα η υπόθεση της Πάτρας. Με όλα τα παραπάνω, θέλοντας και μη, οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν αρκετά. Η Φαίη Σκορδά κράτησε μια αξιοπρεπή στάση απέναντι στα γεγονότα και, μάλιστα, διαχειρίστηκε πολύ σωστά το θέμα του #MeToo – κάτι που ίσως να μην περίμεναν πολλοί -, ενώ πήρε ανοιχτά θέση υπέρ των θυμάτων σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμη κι αν υπήρχε κόστος.

Παρόλα αυτά, η ίδια ήθελε να επιστρέψει στο αμιγώς ψυχαγωγικό κομμάτι, σε αυτό που ξέρει καλά να κάνει τόσα χρόνια, σε αυτό που την κάνει χαρούμενη και που την γεμίζει. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους, που επέλεξε να κάνει το μεγάλο βήμα της αλλαγής, διεκδικώντας εκείνο που πραγματικά την ικανοποιεί. Θα συνεχίσει, φυσικά, να έχει άποψη και να την επικοινωνεί με τον τρόπο της.

Το κοινό της, πάντως, φαίνεται να της είναι πιστό και να εκτιμά την δουλειά της. Τρανή απόδειξη τα νούμερα τηλεθέασης, αφού η πρεμιέρα της κατέγραψε ποσοστό 21,4% στο γενικό σύνολο και 18,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γυναικείο κοινό 18-24 σημείωσε μέσο όρο 51,3%. Φυσικά, η τηλεθέαση είναι ρευστή και μπορεί να μεταβληθεί ανά περιόδους, ωστόσο, το πρώτο δείγμα την δικαίωσε.

Η Φαίη Σκορδά στην συνάντηση με εκπροσώπους των media στο NATU PAPADAKIS PRESS

Τέλος, όσο για τον τίτλο της εκπομπής “Πρωινό μας” και τις όποιες συζητήσεις κάνουν λόγο για παρόμοιο όνομα με εκείνο της προηγούμενης δουλειάς της, όπου πλέον βρίσκεται “απέναντι”, η ίδια δήλωσε: Δεν είναι θέμα ιδέας ο τίτλος. Αγαπώ το πρωινό και παρουσιάζω το πρωινό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Στο Mega ήταν “Πρωινό mou”. Μετά στον ΑΝΤ1 ήρθε “Το Πρωινό” και τώρα για μένα, γιατί αυτό κάνω, παρουσιάζω πρωινές εκπομπές, για μένα επαγγελματικά είναι η στιγμή του “Πρωινού μας”. Το “μας” μου ήρθε αμέσως, δεν το συζήτησα με κανέναν. Ούτε καν με το κανάλι. Τους είπα αυτός είναι ο τίτλος. Θέλω να πω, ότι είναι αυτό που κάνω. Θα μπορούσε να λέγεται “Πρωινό με τη Φαίη”, αλλά νομίζω είναι πολύ αναμενόμεν και προσωποκεντρικό. Γενικά για τις επαγγελματικές μου αποφάσεις έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου”.

Άλλωστε, η Φαίη Σκορδά έφυγε από τον ΑΝΤ1 διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις, ενώ ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα