Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρεμιέρα του “Πρωινό Μας” στον ΣΚΑΙ – “Μου έλειψε να σας μιλάω”

Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην πρεμιέρα του “Πρωινό Μας” στον ΣΚΑΙ – “Μου έλειψε να σας μιλάω”
Η Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό Μας" ΣΚΑΙ

Λαμπερή πρεμιέρα για την Φαίη Σκορδά και τη νέα της εκπομπή "Πρωινό Μας" στον ΣΚΑΙ. Συγκινήθηκε μιλώντας για τη "μεταγραφή" της στον σταθμό. Όλα όσα είπε στην έναρξη.

Στην Φαίη Σκορδά και την καινούργια εκπομπή “Πρωινό Μας” στον ΣΚΑΙ, ήταν στραμμένα όλα τα βλέμματα το πρωί της Δευτέρας (12/09), καθώς η γνωστή παρουσιάστρια ήταν η πιο πολυσυζητημένη “μεταγραφή” της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Μετά από την πολυετή συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αλλά και την συμπαρουσίαση – για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό τους – με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά πήρε την απόφαση να “μετακομίσει” στο κανάλι του Φαλήρου και να πάρει ξανά στα χέρια της μια ολόκληρη πρωινή εκπομπή.

Η Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό Μας" ΣΚΑΙ

Στις 09:40 το πρωί, η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, χαμογελαστή και έχοντας μεγάλο ενθουσιασμό για το καινούργιο της ξεκίνημα. Παράλληλα, όμως, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, ενώ κατά τον πρόλογό της στην έναρξη της εκπομπής, φάνηκε να βούρκωσε αρκετές φορές.

“Να την πω την πρώτη μου καλημέρα; Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Καλή εβδομάδα να έχουμε. Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΙ, καλωσορίσατε στο Πρωινό Μας”, είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, που ταίριαζε απόλυτα με το μίνιμαλ και σε λευκές αποχρώσεις πλατό, ενώ συνέχισε μιλώντας για το τι σημαίνει για εκείνην προσωπικά αυτή η “μεταγραφή”.

“20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ. Αλλά αυτή η πρεμιέρα, αυτή η χρονιά, είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε. Μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο. Μου έλειψε να σας χαμογελάω. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους βρίσκεστε εδώ. Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Θέλω μαζί, γι’ αυτό και το Πρωινό “Μας” να περάσουμε όμορφα και να φτιάξουμε μια ωραία ψυχαγωγική εκπομπή”.

Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, αυτή η αλλαγή για εμένα, σε έναν καινούργιο σταθμό. Γι’ αυτό θέλω να με βοηθήσετε και να καταλάβετε ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά σίγουρα θα γίνουν και αλλαγές, θα διορθώσουμε και πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σημασία έχει τελειώνει η εκπομπή, να είμαστε μαζί και να είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα”, συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η γνωστή παρουσιάστρια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τους νέους της συνεργάτες, αρκετοί εκ των οποίων είτε κάνουν για πρώτη φορά ζωντανή τηλεόραση, είτε δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε πάνελ.

Καλωσόρισε την γνωστή booker Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δήλωσε πως “εμείς πιστεύουμε στο εμείς”, την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλλη, με την οποία είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, αλλά και τον δικηγόρο με εμπειρία στο δικαστικό ρεπορτάζ Άγγελο Βουράκη. Επίσης, υποδέχτηκε τον διάσημο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και την καθηγήτρια αστρολογίας Βάσια Μαυράκη, ενώ συνεργάτες της εκπομπής θα είναι και οι Θεοδόσης Πάνου και Ελεάννα Τρυφίδου.

Σημειώνεται πως η εκπομπή της Φαίης Σκορδά προβάλλεται “απέναντι” από την εκπομπή “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα