Η ταινία Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά για την Amazon – Ποιοι θα πρωταγωνιστούν

Η ταινία Mr. and Mrs. Smith γίνεται σειρά για την Amazon – Ποιοι θα πρωταγωνιστούν
Mr. and Mrs. Smith - 2005 Summit Entertainment, Regency Enterprises, Weed Road Pictures

Οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δίνουν τα σκήπτρα σε ένα νέο ζευγάρι.. Πότε αναμένεται να μεταδοθεί η τηλεοπτική σειρά.

Ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ πρόκειται να συμμετάσχουν σε μια επερχόμενη σειρά Amazon, που θα βασίζεται στην ταινία Mr. and Mrs. Smith του 2005, η οποία θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο Amazon Prime Video το 2022.

Στην ταινία του 2005 πρωταγωνιστικό δίδυμο υπήρξαν οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί ως ένα μίζερο παντρεμένο ζευγάρι που δεν ήξερε κανείς τους ότι ήταν και οι δύο δολοφόνοι.

“Ο Ντόναλντ Γκλόβερ και η Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμάς, όπως θα είναι και για το παγκόσμιο κοινό μας, να συνεργαστούμε με αυτά τα δύο ταλέντα στη δημιουργική ομάδα μας”, δήλωσε η Jennifer Salke, επικεφαλής των Amazon Studios.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκλόβερ, γνωστός και ως Childish Gambino, συνεργάζεται με την Γουόλερ Μπριτζ. Το ντουέτο είχε συμπρωταγωνιστήσει στο «Solo: A Star Wars Story» το 2018, με τον Γκλόβερ να υποδύεται τον «Λάντο Καλρίσιαν» και την Γουόλερ Μπριτζ να δανείζει τη φωνή της στο droid L3-37.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα