Ηλίας Βαλάσης: “Την παρουσίαση της ‘Φάρμας’ την είδα σαν αρπαχτή”

Διαβάζεται σε 2'
balasis
Ηλίας Βαλάσης glomex

Ο Ηλίας Βαλάσης εξήγησε τι δεν πήγε καλά στην παρουσίαση της “Φάρμας” και γιατί το είδε σαν αρπαχτή και όχι σαν ευκαιρία.

To 2003 ο Ηλίας Βαλάσης “μπαίνει” στα σπίτια των Ελλήνων μέσω του πρώτου Survivor που προβλήθηκε στο MEGA και από τότε γίνεται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ακολούθησε μία μεγάλη περίοδος υπερέκθεσης, ο ίδιος χάνει τη θέση του στο Πολεμικό Ναυτικό που εργαζόταν μέχρι τότε ως ΟΥΚ, γίνεται τηλεπαρουσιαστής στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη ζωή του, μεταξύ άλλων, μπαίνει το ριάλιτι “Η Φάρμα” αναλαμβάνοντας τότε το τιμόνι της παρουσίασης.

Έχοντας αφήσει πίσω του την παρουσίαση και ως ηθοποιός πια, ο Ηλίας Βαλάσης συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Κατερίνα Καινούργιου και κάνοντας μία αναδρομή μίλησε για τη “Φάρμα”, εξηγώντας τι δεν πήγε τόσο καλά.

“Η τηλεόραση είναι πολύ ωραίο μέσο, να μεταφέρεις δικά σου στοιχεία και δικές σου έννοιες και θέλεις να βγουν προς τα έξω. Εκείνη τη στιγμή της ζωής μου εγώ ήμουν στο Ναυτικό ακόμα. Ήμουν βατραχάνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση με την παρουσίαση. Καλός ήμουνα αλλά δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά, δεν την έκανα με ψυχασθένεια όπως κάνω αυτό τώρα. Πήγαινα εκεί, μου έλεγαν κάνε αυτό, το έκανα…  Δεν το είδα σαν δουλειά, το είδα ως αρπαχτή. Με βάλανε επειδή ήμουν πολύ αναγνωρίσιμος λόγω του προηγούμενου παιχνιδιού και άντε να βγάλουμε κάποια λεφτά. Δεν το είδα σοβαρά”, είπε αρχικά ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας στη συνέχεια πως ήταν μία ευκαιρία που έχασε.

“Όταν συνειδητοποίησα τι χαμένη ευκαιρία έχασα ο χαζός, είπα στον εαυτό μου ‘τι έκανες, αφού σου αρέσει η επαφή με τον κόσμο […] Δεν το εκμεταλλεύτηκα καθόλου, δεν με αφορούσε και ήταν πολύ λάθος στημένο από τη δική μου πλευρά”, κατέληξε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα