Ημιτελικός Survivor: Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου on air στην αγαπημένη του

Ημιτελικός Survivor: Ο Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου on air στην αγαπημένη του
glomex

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιάννης Τσολάκης, αιφνιδίασε τη σύντροφό του, Κατερίνα, κατά τη διάρκεια του αποψινού ημιτελικού και τη ζήτησε σε γάμο.

Στον ημιτελικό του Survivor βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης (5/7), μαζί με τους συμπαίκτες του ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στη σύντροφό του.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, με τη βοήθεια του Γιώργου Λιανού αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον Γιάννη Τσολάκη με εκείνον να εμφανίζεται έκπληκτος, μέχρι η κάμερα να στραφεί στην σύντροφο του.

«Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» είπε στο σημείο αυτό ο Γιάννης Τσολάκης με τον Γιώργο Λιανό να παίρνει την “πάσα” και να του λέει: «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

Παίρνπντας τη σκυτάλη, ο Γιάννης Τσολάκης προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση προς την σύντροφό του και στη συνέχεια γονάτισε για να της κάνει πρόταση γάμου:

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα