Ιωάννα Λίλη: Αποκάλυψε τον λόγο που κυκλοφορεί με μπαστούνι

Ιωάννα Λίλη: Αποκάλυψε τον λόγο που κυκλοφορεί με μπαστούνι
Ιωάννα Λίλη Glomex

Η Ιωάννα Λίλη σχολιάζοντας το φετινό GNTM τόνισε πως κάποιες δοκιμασίες την έχουν χαλάσει, καθώς έγιναν για τα νούμερα της τηλεθέασης.

Για το χειρουργείο στο πόδι, για το λόγο που κυκλοφορεί με μπαστούνι, αλλά και για το φετινό GTNM μίλησε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Λίλη.

Η Ιωάννα Λίλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show” και σχολίασε το GNTM, τονίζοντας πως ορισμένες δοκιμασίες γίνονται για την τηλεθέαση.

“Κάποιες φορές με χαλάει αυτό που βλέπω σαν πρόγραμμα. Μου αρέσουν κάποιοι κριτές, κάποιοι άλλοι, όχι. Η Βίκυ Καγιά θεωρώ ότι έχτισε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, προσπαθεί, έχει δείξει καλές προθέσεις για να δώσει κάτι παραπάνω, αλλά είναι και η πρώτη της φορά στην τηλεόραση. Θέλει τον χρόνο της, έχει να δείξει πολλά.

Κάποιες φορές με έχουν χαλάσει οι δοκιμασίες, όπως φέτος στην πρώτη δοκιμασία φωτογράφισης όπου οι παίκτες δεν είχαν γνωριστεί καλά καλά και θα έπρεπε να φωτογραφηθούν ως ζευγάρια. Με βρήκε αντίθετη γιατί όσα χρόνια ήμουν στο χώρο, κάτι τέτοιο δεν μου ζητήθηκε ποτέ”, είπε.

Η Ιωάννα Λίλη εξήγησε και για τον λόγο που τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με μπαστούνι, τονίζοντας πως οφείλεται σε ένα χειρουργείο στο πόδι.

“Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσαινα και είπα να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vintage στυλ”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version