Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιους θα δούμε στην εκπομπή της – Πότε θα κάνει πρεμιέρα

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποιους θα δούμε στην εκπομπή της – Πότε θα κάνει πρεμιέρα
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram / @skaitv.gr

Πλησιάζει η πρεμιέρα της εκπομπής "Love it" στον ΣΚΑΙ. Οι πιθανές ημερομηνίες. Ποια ονόματα θα πλαισιώσουν την Ιωάννα Μαλέσκου.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός της εκπομπής “Love it”, του νέου ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Μαλέσκου που έκανε “μεταγραφή” από το Κρήτη Tv.

Το πρώτο trailer της εκπομπής έχει ήδη κυκλοφορήσει και είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ενώ το κανάλι οδεύει προς την τελική επιλογή των αντρών, που θα πλαισιώσουν την εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Η ομάδα θα “κλειδώσει” εντός των ημερών, ενώ τα ονόματα που ακούγονται μέχρι στιγμής είναι του Μάνου Μαγιάτη, που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” έχει ήδη κλείσει, αλλά και του δημοσιογράφου Βασίλη Γρηγορόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το “Happy Day” και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής με παρουσία μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Επίσης, σημειώνεται πως σημαντικό μέρος της εκπομπής “Love it” θα ασχολείται με τον σχολιασμό του “Big Brother”, που αναμένεται να επιστρέψει στις 30 Αυγούστου, ενώ πηγές θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει την πρεμιέρα της τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, αν και υπάρχει και το ενδεχόμενο να πάει μια βδομάδα μετά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα