Ιωάννα Μαλέσκου: Θετική στον κορονοϊό συνεργάτιδα του “Love it”

Ιωάννα Μαλέσκου: Θετική στον κορονοϊό συνεργάτιδα του “Love it”
Ιωάννα Μαλέσκου Glomex

Στο σπίτι της σε καραντίνα βρίσκεται η συνεργάτιδα της εκπομπής "Love it" Σίσσυ Καλλίνη. Όσα είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου on air.

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Σίσσυ Καλλίνη, συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it” στον ΣΚΑΙ.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης (30/11), ενώ στον “αέρα” βγήκε και η δημοσιογράφος που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και περιέγραψε πώς περνάει τη νόσο.

Όπως είπε:

“Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη. Την τελευταία μου δόση την έκανα τον Αύγουστο και μου φάνηκε περίεργο που νόσησα γιατί ήταν και μικρό το χρονικό διάστημα από την τελευταία μου δόση. Το περνάω ελαφριά επειδή είμαι εμβολιασμένη, έχω χάσει την όσφρηση και τη γεύση μου, είναι πολύ ενοχλητικό αλλά μπροστά σε αυτό που θα μπορούσε να μου συμβεί είμαι ευγνώμων. Είμαι στην τρίτη μέρα τώρα, είναι δυο μέρες που το γνωρίζω. Είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά γιατί είμαι μαμά δυο παιδιών και μας αρέσει να παίζουμε, να αγκαλιαζόμαστε, να φιλιόμαστε και πρέπει να μπω σε μια διαδικασία να τους εξηγήσω, ευτυχώς έχουν πάρα πολλή κατανόηση, ότι νόσησα από κορονοϊό, ήξεραν τι είναι, τους είχα μιλήσει. Νόσησα οπότε είμαστε στο σπίτι, εγώ διπλή μάσκα, απολυμαίνω τα πάντα, φοράω γάντια. Μόνο σε εξωτερικούς χώρους μπορώ να είμαι χωρίς μάσκα και μετά απολυμαίνω όλες τις επιφάνειες και μετά απομονώνομαι στα δωμάτια”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα