Ιωάννης MasterChef: “Έβγαζα ένα διαφορετικό εαυτό στην κάμερα”

Ιωάννης MasterChef: “Έβγαζα ένα διαφορετικό εαυτό στην κάμερα”
Ο Ιωάννης Αυλωνίτης από το MasterChef 5 Glomex

Ο Ιωάννης Αυλωνίτης αποκάλυψε τον λόγο που ήταν διαφορετικός στις κάμερες του MasterChef 5 και μέσα στο σπίτι του ριάλιτι. Όσα είπε για τον Διονύση και τη Μαρίνα.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο αμφιλεγόμενος πρώην παίκτης του MasterChef 5, ο οποίος αποκάλυψε σχετικά με τον χαρακτήρα που έβγαζε μπροστά στις κάμερες:

“Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι περνούσαμε πάρα πολύ καλά. Όταν ήταν η κάμερα μπροστά δεν ξέρω γιατί έβγαζα ένα διαφορετικό εαυτό. Ίσως ήταν η άμυνά μου, πραγματικά δεν ξέρω. Ήταν η πρώτη φορά που έβγαινα μπροστά στην κάμερα, δεν κάνω τηλεόραση 15 χρόνια. Δεν είχα σκεφτεί πως πρέπει, ίσως, να είμαι κάπως πιο ήρεμος”.

Παράλληλα, ο Ιωάννης μίλησε για τον φίλο του στο παιχνίδι, Διονύση Σαρακίνη, αλλά και την Μαρίνα Ντεμολλάι, λέγοντας:

“Ο Διονύσης είναι ο Διονύσης που όλοι ξέρουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, είναι εκδηλωτικός είτε αυτό είναι καλό, είτε κακό, εγώ αυτό θέλω να του πω, ας αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη, όλοι έχουμε δει τι γίνεται με τον Διονύση και τη Μαρίνα αλλά και με μένα και τη Μαρίνα. Ο Διονύσης άπαξ και τον πειράξεις και του κάνεις κάτι και δεν βρεις το θάρρος να του πεις συγνώμη, αυτός είναι. Μπορεί να έχουν συμβεί πράγματα που δεν έχω δει επειδή έχω φύγει. Βλέποντας κι εγώ κάποια πράγματα, είναι κουραστικό αυτό που κάνει, οτιδήποτε και να έχει κάνει η Μαρίνα, την κάνει και ήρωα”, δήλωσε ο Ιωάννης Αυλωνίτης και πρόσθεσε:

“Με το μέρος της Μαρίνας δεν θα είμαι ποτέ. Ωστόσο, γενικά στη ζωή μου δεν κρατώ κακία σε κανένα. Δεν υπάρχει λόγος να κρατάω κακία, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ. Η Μαρίνα είναι πανέξυπνη, άφησε στην άκρη τις ίντριγκες και είπε να πάει μπροστά. Εγώ όταν είδα κάποια πράγματα που είπε για μένα και άλλα παιδιά, την έπιασα και της είπα όταν έχει κάτι να πει, να το λέει μπροστά μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα