J2US: Αποχώρησε ξαφνικά η Άντζελα Δημητρίου – “Προσπαθήσαμε να της αλλάξουμε γνώμη”

Διαβάζεται σε 2'
J2US
J2US GLOMEX/ALPHA

Η Άντζελα Δημητρίου μετά την ερμηνεία της στη σκηνή του J2US ανακοίνωσε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το show. Τι είπε για τον συμπαίκτη της.

Με δυνατές εμφανίσεις επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (16/3) το J2US μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Οι τέσσερις κριτές υποδέχτηκαν τα ζευγάρια στο πλατό του “Just the 2 of us”, τα οποία μετέφεραν στη σκηνή διασκευές γνωστών κομματιών.

Ωστόσο οι τηλεθεατές, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς, όπως είπε λίγο μετά την έναρξη του σόου ο Νίκος Κοκλώνης, έχει προκύψει ένα απρόοπτο θέμα με την Άντζελα Δημητρίου και περίμενε να δει τι θα συμβεί κι αν εκείνη θα εμφανιστεί στη σκηνή για να τραγουδήσει με το ζευγάρι της, Στέλιο Δρουμαλιά, το «Τι σε πιάνει». Όπως είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, το θέμα αντιμετωπίζεται από την παραγωγή.

Τελικά, το ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή του J2US, όμως μετά το τέλος του τραγουδιού, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί.

«Σας αγαπάω όλους, σας ευχαριστώ, πέρασα υπέροχα, αλλά δυστυχώς πρέπει να φύγω. Όλοι ξέρετε ότι έχω κάποιο θέμα σοβαρό, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά που μου προσφέρετε. Πρέπει να ηρεμήσω να ξεκουραστώ. Εδώ είμαστε, θα ξανάρθω. Μη στεναχωριέστε», είπε η Άντζελα Δημητρίου.

«Να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σας αγαπώ πάρα πολύ! Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή. Ο Νίκος έχει μάθει μέσα από την καρδιά του να χαρίζει αγάπη, γέλιο και τραγούδι», είπε στη συνέχεια η τραγουδίστρια, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της και στην κριτική επιτροπή.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Προσπαθήσαμε να της αλλάξουμε γνώμη. Όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Την αγαπάμε, οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή της», τόνισε μεταξύ άλλων και δήλωσε ότι η αγκαλιά του J2US είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη».

Όπως διευκρινίστηκε στη συνέχεια, η παραγωγή θα συζητήσει με τον Στέλιο Δρουμαλιά για το μέλλον του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα