J2US: Ένταση ανάμεσα σε Φασουλή και Ψυχαράκη – “Μην απαντάς παιδί μου”

J2US: Ένταση ανάμεσα σε Φασουλή και Ψυχαράκη – “Μην απαντάς παιδί μου”
Glomex

Ένταση επικράτησε στο πλατό του J2US όταν η κριτική επιτροπή άρχισε να λέει τη γνώμη της για τον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι του J2US, Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κριτών του μουσικού σόου.

Η κριτική επιτροπή, όταν ήρθε η ώρα να πει τη γνώμη της για το ζευγάρι, εστίασε στο ύφος της Αννας Μαρίας Ψυχαράκη με την Μαρία Μπακοδήμου να λέει ότι υπάρχει ένα σαφές “στράβωμα” μεταξύ της Ψυχαράκη και του Βαρθακούρη.

Η Άννα Μαρία όμως άρχισε να διακόπτει την Μαρία Μπακοδήμου λέγοντάς της να εστιάσει περισσότερο στο διαγωνιστικό κομμάτι και όχι στη σχέση μεταξύ τους.

Στο σημείο εκείνο επενέβη ο Σταμάτης Φασουλής, κριτής του J2US, και είπε στη παίκτρια: “Πες μας και που θα εστιάσουμε. Θα μας πεις και που θα εστιάσουμε; Θέλεις να μας υποδείξεις και που θα εστιάσουμε; Για σε παρακαλώ πολύ! Έλα, έλα”, ενώ συνέχισε με έντονο ύφος: “Μην απαντάς, παιδί μου! Δεν μιλάνε σε σένα! Δεν μιλάνε σε σένα πρώτα πρώτα! Μην απαντάς”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα