J2US: Η γεμάτη νόημα μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή που “γκρέμισε” το πλατό

J2US: Η γεμάτη νόημα μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού στη Δέσποινα Βανδή που “γκρέμισε” το πλατό
Δέσποινα Βανδή glomex

Δέσποινα Βανδή και Μανώλης Κονταρός συναντήθηκαν ξανά μετά την πολυσυζητημένη έξοδο της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη και ο γνωστός λυράρης της επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη. Η αντίδρασή της on air.

Ένα κρητικό γλέντι στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (4/12) στο J2US με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Μανώλη Κονταρό και ο γνωστός λυράρης δεν δίστασε να χαρίσει μια γεμάτη νόημα μαντινάδα στη Δέσποινα Βανδή.

“‘Έλα ω μερακλίνα κοπελιά και μαυροφορεμένη, έλα ήθελα και να κάτεχα ποιος σ’ έχει κερδισμένη, έλα όποιος φιλεί τα χείλη σου ζάχαρη πιπιλίζει, έλα και όποιος κοιμάται δίπλα σου καθόλου δεν κοιμάται, έλα κι όποιος κοιμάται δίπλα σου τον ύπνο λαχταρίζει”, τραγούδησε όλο νόημα ο Μανώλης Κονταρός στη Δέσποινα Βανδή με την τραγουδίστρια να γελάει και να χορεύει στον ρυθμό της κρητικής λύρας.

Υπενθυμίζεται πως πριν μόλις μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν μια ακόμα κοινή δημόσια εμφάνιση, μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους, και βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Lido που εμφανίζεται ο Μανώλης Κονταρός και ο Γιώργος Τσαλίκης με τις αφιερώσεις να πέφτουν “βροχή”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version