J2US: Μαρίνα Πατούλη και Στέλιος Διονυσίου μπήκαν στο show – Το σχόλιο για το διαζύγιο

J2US: Μαρίνα Πατούλη και Στέλιος Διονυσίου μπήκαν στο show – Το σχόλιο για το διαζύγιο
Μαρίνα Πατούλη και Στέλιος Διονυσίου Instagram / @j2us_gr

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Στέλιος Διονυσίου αποτελούν το νέο ζευγάρι του στο "J2US". Η ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαζυγίου με τον Γιώργο Πατούλη και το μήνυμα προς τις γυναίκες.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το “J2US” το βράδυ του Σαββάτου (13/11), όπου οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσπαθώντας να αποσπάσουν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή, δηλαδή τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, ένα νέο ζευγάρι μπήκε στο show και προστέθηκε στην παρέα των διαγωνιζομένων που τραγουδούν κάθε βδομάδα, προκαλώντας μεγάλο ενθουσιασμό τόσο στους κριτές – που δεν ήξεραν μέχρι την τελευταία στιγμή ποιο θα είναι – όσο και στο κοινό και, φυσικά, στους τηλεθεατές.

Ο λόγος για την Μαρία Πατούλη, η οποία θα έχει στο πλευρό της τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου, ο οποίος θα είναι ο coach της και θα την καθοδηγεί στο τραγούδι. Μάλιστα, οι δυο τους τραγούδησαν το “Η αγάπη θέλει δύο” των Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Αλίκης Βουγιουκλάκη, ωστόσο, δεν ψηφίστηκαν από τον κόσμο.

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε και μια αναφορά για το διαζύγιό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Όπως είπε:

“Η ζωή προχωράει, όταν κλείνει ένας κύκλος ανοίγουν νέοι και πρέπει να το μεταδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Κάνω την επανεκκίνησή μου. Θέλω να εκμυστηρευτώ και σε εσάς και σε όλη την Ελλάδα που μας παρακολουθεί ότι εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου μου. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έκλεισε αυτός ο κύκλος πάρα πολύ καλά. Για χάρη του παιδιού μας μπορούμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Προχωράμε δυνατά με αισιοδοξία”.

Δείτε την εμφάνιση του νέου ζευγαριού:

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το διαζύγιο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα