ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Γιώργος Πατούλης και Μαρίνα Πατούλη

Πατούλη εναντίον Πατούλη: Τα εν οίκω (μη) εν δήμω

Η δημόσια αντιπαράθεση του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη μόνο άβολα μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε. Το ζευγάρι που άλλοτε έκανε "σημαία" τον ευτυχισμένο βίο του, τώρα αποδομεί τον γάμο του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων για το καλοκαίρι 2020 της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΓΑΛΑΚΗΣ)

Πατούλης: "Σεβαστείτε το παιδί μου"

Για πρώτη φορά ο Περιφερειάχρης Αττικής τοποθετείται δημόσια για το οικογενειακό του θέμα και ζητεί από τα μέσα ενημέρωσης "να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας".

Γιατροί στο νοσοκομείο Σωτηρία

ΙΣΑ: Απαλλαγή 5 ετών από την ετήσια συνδρομή για όσους ιδιώτες ιατρούς συνδράμουν το ΕΣΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών πρόκειται να απαλλάξει από την ετήσια συνδρομή τους για τα επόμενα 5 χρόνια όσους ιδιώτες ιατρούς ανταποκριθούν στην έκκληση του Υπουργείου Υγείας και απασχοληθούν στο ΕΣΥ.

Παναθηναϊκός: Υπογραφές για Βοτανικό - Μνημόνιο συνεργασίας Κυβέρνησης, Δήμου, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Υπογραφές για Βοτανικό - Μνημόνιο συνεργασίας Κυβέρνησης, Δήμου, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Η Κυβέρνηση, ο Δήμος Αθηναίων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ερασιτέχνης και οι τράπεζες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Έκτακτη σύσκεψη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για τον κορονοϊό του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής

Συζητήθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ και οι νέες δράσεις που θα δρομολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για τη θωράκιση του Λεκανοπεδίου.

Άμεσους ελέγχους στα γηροκομεία ζήτησε ο Πατούλης - Θα κλείνουν όσα δεν έχουν άδεια

Άμεσους ελέγχους στα γηροκομεία ζήτησε ο Πατούλης - Θα κλείνουν όσα δεν έχουν άδεια

Τακτικούς ελέγχους στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων διέταξε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. "Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η λειτουργία μονάδων χωρίς άδεια".

Ωρωπός

Ξεκινά η μελέτη για τον παραλιακό άξονα που θα ενώσει τους δήμους Μαραθώνα και Ωρωπού

Το έργο, το οποίο θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής, αφορά στην κατασκευή του παραλιακού οδικού άξονα που θα ενώσει το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης με αυτό των Αγ. Αποστόλων και της Σκάλας Ωρωπού.

Άστεγος στην περιοχή της Πλάκας

Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί τις δομές αστέγων με 14,21 εκατ. ευρώ

Το ποσό των 14,21 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρια Αττικής για τη στήριξη και την επέκταση των δομών αστέγων ως το 2023. "Μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ", είπε ο Γιώργος Πατούλης.

Ο Γιώργος Πατούλης

Αντισηπτικά και μάσκες προσέφερε ο Πατούλης στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών

Αντισηπτικά και μάσκες προστασίας προσέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

Παυλόπουλος: Ανάγκη να αγωνιζόμαστε στο διηνεκές για την Ελευθερία και την Δημοκρατία

Ενημέρωση του Προέδρου της Δημοκρατίας από τους Γ. Πατούλη και Κ. Μπακογιάννη για τη δημιουργία Μουσείου Μνήμης για την Αντίσταση κατά της Δικτατορίας 1967-1974.

Ο Γιώργος Πατούλης

Πατούλης για Ολοκαύτωμα: "Πρέπει να διδάξουμε στους νέους τις πληγές του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας"

Ο Περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε σε εκδήλωση με τίτλο "Ημέρα για την ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος", στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου με τους εμπλεκόμενους φορείς για την ανακύκλωση.

Μεγάλο ζητούμενο η ανακύκλωση στα νησιά

Βασικοί στόχοι σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, ήταν η ανασκόπηση της κατάστασης, καθώς και η εγκατάσταση των μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε κάθε νησί.