J2US: Οι ανατροπές, οι live εμφανίσεις και τα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

J2US: Οι ανατροπές, οι live εμφανίσεις και τα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό

Τα πέντε ζευγάρια του "J2US" τραγούδησαν live στον ημιτελικό. Ποιοι αποχώρησαν και ποιοι κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. Ποιο ζευγάρι ψήφισε το κοινό.

Τα πέντε ζευγάρια των φιναλίστ του “J2US” διαγωνίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου (04/07), ερμηνεύοντας από δύο τραγούδια και διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό του μουσικοχορευτικού show του Open.

Οι Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή και προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Για πρώτη φορά, τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν live στη σκηνή, ενώ από τον ημιτελικό δεν έλειψαν οι ανατροπές. Το κοινό ψήφιζε ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από την έναρξη της βραδιάς μέχρι και το τέλος του show, ενώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, προσμετρήθηκαν στην ψηφοφορία.

Τα ζευγάρια που δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση ήταν οι Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής και οι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, ενώ τα τρία ζευγάρια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό ήταν οι Κόνι Μεταξά και Τάσο Ξιαρχός, οι Κώστας Καραφώτης και Βίκυ Χατζηβασιλείου και οι Χαρά Βέρρα και Τρύφωνας Σαμαράς.

Η αλήθεια είναι πως είχαμε μεγάλη ανατροπή στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αφού η πρόκριση των Χαρά Βέρρα και Τρύφωνα Σαμαρά δεν ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν είχαν υψηλές βαθμολογίες στα προηγούμενα επεισόδια. Το ζευγάρι πέρασε στον τελικό με τις ψήφους του κοινού, ενώ ακόμη και ο Τρύφωνας Σαμαράς δεν το πίστευε όταν το άκουσε.

Οι εμφανίσεις των ζευγαριών

Δείτε παρακάτω τις διπλές εμφανίσεις των πέντε ζευγαριών, που ερμήνευσαν από δύο τραγούδια στη σκηνή του “J2US”.

Τάσος Ξιαρχός και Κόνυ Μεταξά



Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα

Κώστας Καραφώτης και Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου

Άρης Μακρής και Έρρικα Πρεζεράκου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα