J2US: Secret ζευγάρι στο show – Χαμός στην ξαφνική εμφάνισή τους στη σκηνή

J2US: Secret ζευγάρι στο show – Χαμός στην ξαφνική εμφάνισή τους στη σκηνή

Ένα νέο μουσικό ζευγάρι εισέβαλε στο επεισόδιο του Σαββάτου, δίνοντας και την πρώτη ερμηνεία επί σκηνής. Η αντίδραση του Κοκλώνη και των κριτών.

Νέα πρόσωπα στο J2US του Σαββάτου, όπου εμφανίστηκε το πρώτο secret ζευγάρι του show, το οποίο εμφανίστηκε ξαφνικά στη σκηνή, δίνοντας την πρώτη του ερμηνεία μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την Ειρήνη Μερκούρη που ανέβηκαν στην σκηνή του J2US και ερμήνευσαν το τραγούδι “Καρδιά μου λιώνω”.

Ο Νίκος Κοκλώνης τους υποδέχτηκε, με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ να δηλώνει: “Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά”.

Από την πλευρά της, η Ειρήνη Μερκούρη είπε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ για την όμορφη πρόσκληση, θέλω να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ και έχω πάρα πολύ όρεξη να δουλέψω με τον Γιάννη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα