Καφέ της Χαράς: Ο αριθμός των επεισοδίων, η συμμετοχή της Λουϊζίδου και οι εκπλήξεις

Καφέ της Χαράς: Ο αριθμός των επεισοδίων, η συμμετοχή της Λουϊζίδου και οι εκπλήξεις

Το "Καφέ της Χαράς" επιστρέφει επίσημα. Πόσα επεισόδια θα δούμε, σε ποια θα παίζει η Ρένια Λουϊζίδου, τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η συνέχεια της σειράς και ποιες οι σκέψεις του Χάρη Ρώμα.

Η επιτυχημένη κωμική σειρά “Το Καφέ της Χαράς” του Χάρη Ρώμα επιστρέφει με τη νέα χρονιά, σχεδόν 15 χρόνια μετά, και όλοι οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τη συνέχειά του και τις εκπλήξεις που θα φέρει. 

Μέχρι τότε, γνωρίζουμε τα παρακάτω:

Ο Χάρης Ρώμας είχε δηλώσει πως έχει γράψει ήδη 10 επεισόδια, ωστόσο, η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Επομένως, πρόκειται για μια ολόκληρη σεζόν, η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς, δηλαδή από Γενάρη και μετά. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως δεν πρόκειται για ένα επετειακό σίριαλ, αλλά για μια ολοκληρωμένη σειρά, η οποία μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Δύο από τους ηθοποιούς θα παίξουν σε όλα τα επεισόδια, από το 1ο μέχρι το 25ο, και αυτοί θα είναι ο Χάρης Ρώμας και η Τζόυς Ευείδη, οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η Ρένια στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, συμμετέχει στα 5. Σε αυτά κάνει ένα μεγάλο guest, αλλά από το 11ο επεισόδιο επιστρέφει κανονικά και θα έχει τον ρόλο της, ενώ η παρουσία της θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή της Ρένιας δεν ήταν σίγουρη, αφού είχε άλλες τηλεοπτικές υποχρεώσεις. Παρά το γεγονός, όμως, ότι στην πορεία δεν είχε εκκρεμότητες και ήταν “ελεύθερη” επαγγελματικά, ο Χάρης Ρώμας δεν άλλαξε το σενάριο, ώστε να την βάλει πρωταγωνίστρια και στα πρώτα επεισόδια. Ούτως ή άλλως η ιστορία πηγαίνει στο παιδί του Πόπωτα και το παιδί της Χαράς, επομένως δεν θέλησε να το τροποποιήσει.

Επίσης, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Χάρης Ρώμας είχε δηλώσει ότι στη σειρά θα ενταχθούν νέα πρόσωπα, ότι θα μάθουμε τι συνέβη στο μεσοδιάστημα από τότε που τελείωσε, ότι ο Περίανδρος Πώποτας δεν είναι πια δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι, ενώ ένα νέο πρόσωπο – κλειδί ανοίγει το “νέο καφέ της Χαράς” σηματοδοτώντας την μετάβαση στη νέα εποχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα