Καινούργιου – Τσιμτσιλή: Έλυσαν την παρεξήγησή τους on air – “Είσαι μια κυρία”

Καινούργιου – Τσιμτσιλή: Έλυσαν την παρεξήγησή τους on air – “Είσαι μια κυρία”

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "εισέβαλε" στο πλατό της "Super Katerina", αγκαλιάστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία σκιά ανάμεσά τους.

Στην εκπομπή “Super Katerina” της Κατερίνας Καινούργιου “εισέβαλε” το πρωί της Δευτέρας (12/09) η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για να ευχηθεί “καλή σεζόν”.

Επί τη ευκαιρία, οι δύο παρουσιάστριες του Alpha ξεκαθάρισαν στον “άερα” πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ τους και πως πάντοτε λύνουν τις παρεξηγήσεις τους, γιατί υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός.

“Όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Ακόμη κι αν κάποια στιγμή μπορεί να έχει στεναχωρηθεί η μία απ’ την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επι τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε τηλέφωνο και να το λύσουμε”, ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Να λυθεί μια παρεξήγηση! Επειδή κι εγώ και η Σταματίνα είμαστε αυθόρμητες κι επειδή υπάρχει σεβασμός όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό. Σε καμία περίπτωση δεν μας είπε το κανάλι ότι υπάρχει θέμα. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι “δεν ήθελα να στεναχωρηθείς”. Εντάξει, εγώ το πήρα λίγο αλλιώς, αλλά μιλήσαμε”, πρόσθεσε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

“Είμαστε άνθρωποι, είμαστε επαγγελματίες. Όταν μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο, δεν υπάρχει λόγος να πλανάται μια σκιά”, συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του “Happy Day”, με την Κατερίνα Καινούργιου να της απαντά “είσαι μια κυρία”, ενώ οι δυο τους αγκαλιάστηκαν.

Την προηγούμενη βδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου είχε πικραθεί με αφορμή τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την ίδια, όταν σχολίασε την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα