Καλημέρα Ελλάδα: Έπεσε το ρεύμα και έβγαλαν φακούς στο στούντιο – Η ατυχία συνεχίζει να “χτυπά” τον Παπαδάκη

Καλημέρα Ελλάδα: Έπεσε το ρεύμα και έβγαλαν φακούς στο στούντιο – Η ατυχία συνεχίζει να “χτυπά” τον Παπαδάκη

Στο σκοτάδι βυθίστηκε το στούντιο του ΑΝΤ1 στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" κατά τη ζωντανή σύνδεση με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Την ίδια ώρα ακούγεται και το γάβγισμα ενός σκύλου δημιουργώντας αναστάτωση στο πάνελ.

Αναστάτωση προκλήθηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” το πρωί της Τετάρτης, καθώς, κατά τη ζωντανή σύνδεση με τον Παναγιώτη Σταμπουλίδη, έπεσε το ρεύμα στο στούντιο του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί στο σκοτάδι.

Η εξέλιξη αυτή διέκοψε μεν για λίγο τη σύνδεση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου, ωστόσο δεν πτόησε τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συμπαρουσιαστές του, που την αντιμετώπισαν με χιούμορ και… αντανακλαστικά, αφού σχεδόν ενστικτωδώς ενεργοποίησαν το φακό των κινητών τους συσκευών. Την ίδια ώρα, μάλιστα, ακούγεται και το γάβγισμα ενός σκύλου, δημιουργώντας ακόμη περισσότερη “οχλαγωγία” στο στούντιο, σε μία σουρεαλιστική στιγμή της εκπομπής.

Δείτε τη στο 4’50”:

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη άτυχη στιγμή για τον Γιώργο Παπαδάκη και την -πολυετή- εκπομπή του. Πριν από μερικούς μήνες, το στούντιο πήρε… φωτιά μετά από μία λάμπα που κάηκε, ενώ πέρυσι, ο έμπειρος παρουσιαστής είχε ένα ακόμη ατυχές περιστατικό, όταν έπεσε από την καρέκλα του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα