Ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα στον αέρα της εκπομπής

Ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε από την καρέκλα στον αέρα της εκπομπής

Ο παρουσιαστής χάθηκε από το πλάνο, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του και οι τηλεθεατές να ανησυχήσουν. Η εκπομπή διεκόπη για αρκετά λεπτά.

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο στούντιο της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε ξαφνικά από την καρέκλα στην προσπάθειά του να πιάσει ένα ipad.

Ο παρουσιαστής χάθηκε από το πλάνο και η εκπομπή διεκόπη για αρκετά λεπτά, την ώρα που στο στούντιο βρίσκονταν δημοσιογράφοι, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπαμπης Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος Παπαδάκης ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και λίγα λεπτά μετά η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

“O ANT1 μας σαμποτάρει”

Ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το break επέστρεψε κανονικά στην εκπομπή και καθησύχασε τον κόσμο.  «Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά! Φίλες και φίλοι, ο ΑΝΤ1 μας σαμποτάρει. Μας έχει φέρει κάτι καρέκλες οι οποίες είναι για μελλοθάνατος! Αυτή δεν είναι καρέκλα για να κάνεις εκπομπής, είναι ηλεκτρική καρέκλα», είπε ο δημοσιογράφος με χιούμορ.

Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό πτώσης από καρέκλα στο συγκεκριμένο κανάλι, αφού το ίδιο είχε πάθει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης πριν από λίγες εβδομάδες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα