Κάνε ότι κοιμάσαι: Συνεχίζονται τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter – “Ό,τι καλύτερο έχω δει”

Κάνε ότι κοιμάσαι: Συνεχίζονται τα διθυραμβικά σχόλια στο Twitter – “Ό,τι καλύτερο έχω δει”
Κάνε ότι κοιμάσαι ΕΡΤ

Καθήλωσε τους τηλεθεατές για ακόμη μια Δευτέρα η κοινωνική σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι". Εκστασιασμένο το Twitter, αποθέωσε τη θεματολογία της και τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, αποδεικνύοντας πως το δυναμικό ξεκίνημα που είχε κάνει δεν ήταν τυχαίο, αφού η σειρά μετατρέπεται στην αγαπημένη τους συνήθεια κάθε Δευτέρα.

Έτσι έγινε και χθες το βράδυ, με τη νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ, να δημιουργεί ενθουσιασμό στο κοινό χάρη στο αναπτυγμένο στοιχείο του κοινωνικού νουάρ και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Το Twitter αποθέωσε για άλλη μια φορά τόσο τη θεματολογία της, αφού καταπιάνεται με το revenge porn, το bullying, την εγκληματικότητα, αλλά και τις ερμηνείες των ηθοποιών, ξεχωρίζοντας τον Τάσο Γιαννόπουλο.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα