Κάνε ότι κοιμάσαι: Εκστασιασμένο το Twitter με τη σειρά – Αποθέωση για ηθοποιό σε “κόντρα ρόλο”

Κάνε ότι κοιμάσαι: Εκστασιασμένο το Twitter με τη σειρά – Αποθέωση για ηθοποιό σε “κόντρα ρόλο”

Το νέο διπλό επεισόδιο της Δευτέρας καθήλωσε και πάλι τους τηλεθεατές που "συμφωνούν" για το ποιοτικό περιεχόμενο της ΕΡΤ και τις σπουδαίες ερμηνείες των ηθοποιών. Ποιος έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα θετικά σχόλια.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” συνεχίζει να κερδίζει πόντους στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, έχοντας κάνει δυναμικό ξεκίνημα και “χτίζοντας” νωρίς-νωρίς μία τηλεοπτική “ρουτίνα”, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας.

Έτσι έγινε και χθες το βράδυ, με τη νέα ανατρεπτική ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ, να δημιουργεί ενθουσιασμό στο κοινό χάρη στο αναπτυγμένο στοιχείο του κοινωνικού νουάρ και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Η σειρά αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Το “Κάνε ότι κοιμάσαι” μεταδίδεται στην ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο, ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Τι είδαμε το βράδυ της Δευτέρας

Στο χθεσινοβραδινό -διπλό- επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς, ο Νικόλας κατέρρευσε από την οικογενειακή τραγωδία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μοναδικό στήριγμά του οι φίλοι και οι αγαπημένοι μαθητές του. Την ίδια ώρα, η Άννα εστίασε στην έρευνα της Αστυνομίας στο βίντεο από το εσωτερικό κύκλωμα ασφαλείας, που δείχνει με λεπτομέρειες τη δολοφονία της συζύγου του Ευαγγελίας από τους αδίστακτους ληστές.

Στο τέταρτο επεισόδιο, μία ολόκληρη συμμορία τράβηξε τις υποψίες της αστυνομίας για την τραγική υπόθεση ληστείας και δολοφονίας της οικογένειας του Νικόλα. Η Άννα τού ζήτησε να θυμηθεί τις λεπτομέρειες από την καθημερινή τους ζωή τις τελευταίες εβδομάδες πριν τη ληστεία, καθώς υποπτεύτηκε ότι η σύζυγος του Νικόλα είχε ορισμένα μυστικά που η οικογένειά της αγνοούσε.

Ο “Μάκης Κοτσάμπασης-Πιάσε μια μπύρα” που έχει εντυπωσιάσει το κοινό

Πέρα από την ερμηνεία του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο ηθοποιός που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα κολακευτικά σχόλια στο Twitter είναι ο Τάσος Γιαννόπουλος. Φαίνεται πως το κοινό έχει εντυπωσιαστεί από τον “κόντρα ρόλο” συγκριτικά με εκείνον που τον είχε συνηθίσει από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, όταν έκανε τον “Μάκη Κοτσάμπαση”.

Αρκετοί χρήστες του Twitter εξέφρασαν δημόσια τον ενθουσιασμό τους από την ερμηνεία του και πόσο άρτια είναι η απόδοση του “κακού” χαρακτήρα από έναν ηθοποιό τον οποίο είχαν ταυτίσει με την κωμωδία. Να σημειωθεί πως ο Τάσος Γιαννόπουλος υποδύεται τον “Ηλία Βανδώρο”, έναν τοκογλύφο, που βρίσκεται παντού χωμένος και η πραγματική του προστασία είναι ότι δουλεύει σαν “καρφί” για την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα