Καπετάνιος: “Αυτά τα MeToo, ‘ΣιΤου’ και ‘ΨιΤου’ είναι για ξένους, δεν είναι για εμάς”

Καπετάνιος: “Αυτά τα MeToo, ‘ΣιΤου’ και ‘ΨιΤου’ είναι για ξένους, δεν είναι για εμάς”
Ο Γιάννης Καπετάνιος στο Super Mammy ANT1/Nick_Zacharopoulos

Με μία σειρά δηλώσων που προκάλεσαν άμεσες αντιδράσεις, ο Γιάννης Καπετάνιος "ακύρωσε" το κίνημα #MeToo και έγινε "ασπίδα" για τον Μάρκο Σεφερλή.

Θέση στον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το νέο εγχείρημα του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, “Super Mammy“, πήρε ο Γιάννης Καπετάνιος, ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς και επί χρόνια συνεργάτης του γνωστού ηθοποιού.

Μόνο που το έκανε με τον πιο αναχρονιστικό και εξοργιστικό τρόπο.

Ο ηθοποιός δεν έμεινε μόνο στη στήριξη του καλού φίλου και συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος όπως ανέφερε, “στοχοποιείται και βάλλεται από παντού“, αλλά προσπάθησε να “ακυρώσει” με τις δηλώσεις του το κίνημα #MeToo, την ώρα που στις δικαστικές αίθουσες δικάζονται οι υποθέσεις δύο εκ των διασημότερων εκπροσώπων του καλλιτεχνικού χώρου, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμούς, στον απόηχο των αποκαλύψεων που έγιναν τον τελευταίο χρόνο μέσω του εν λόγω κινήματος.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” του Alpha και ερωτηθείς για το αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τη σειρά του Μάρκου Σεφερλή “Super Mammy” να ρίχνει πρόωρα αυλαία, ο Γιάννης Καπετάνιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλα αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων “άσχετων” και πως το κανάλι έχει δώσει το “πράσινο φως” για τη συνέχιση της σειράς, τονίζοντας πως προχωρούν ακάθεκτοι και χωρίς να τους επηρεάζει τίποτα από όλα αυτά.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί και με αφορμή τα αστεία για βιασμούς που προβλήθηκαν στο πρώτο επεισόδιο και προκάλεσαν αιτιολογημένη οργή, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε: “Κι αυτά τα #MeToo, ‘ΣιΤου’ και ‘ΨιΤου’, αυτά είναι για άλλους, για ξένους. Εμείς είμαστε υπέρ της ελληνικής μυθοπλασίας και του χιούμορ“.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν το χιούμορ αλλάζει ανάλογα την εποχή, ο ίδιος εμφανίστηκε κατηγορηματικός λέγοντας πως “ακούω τα ίδια ανέκδοτα από την εποχή που εγώ ήμουν παιδάκι και με το ίδιο χιούμορ γελάω. Στοχοποιείται ένας άνθρωπος και βάλλεται από παντού και ξέρουμε από πού πηγάζουν όλα αυτά, αλλά δεν μας αγγίζουν. Προχωράμε με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση να κάνουμε τη δουλειά μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Αν το κάθε Instagram και ο κάθε πικραμένος και αρχόσχολος ασχολείται με όλα αυτά, εμάς δεν μας αφορά. Τη δουλειά μας την κάνουμε εδώ και 40 χρόνια με την ίδια επιτυχία και μας στηρίζει η αγάπη του κόσμου και έναν άνθρωπο, ο οποίος ταίζει 60 οικογένειες είναι κρίμα και άδικο να στοχοποιείται από μία μικρή μερίδα του κόσμου. Ο κόσμος τον αγαπάει και τον χαίρεται και εμείς τον στηρίζουμε γιατί είμαστε χρόνια μαζί του και θα είμαστε δίπλα του όπως ξέρει και ξέρουμε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα