Καρατζαφέρης: Κλείνω το ΑΡΤ λόγω προστίμου

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης G4PHOTOS

“Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου” είπε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ και υποστήριξε ότι διώκεται για τις ιδέες του.

«Το κανάλι κλείνει.  Δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε μετά την 1η Ιανουαρίου». Τη δήλωση αυτή έκανε ο ιδιοκτήτης του ΑΡΤ TV  Γιώργος Καρατζαφέρης από τη συχνότητα του ΑΡΤ αποδίδοντας την ευθύνη στο ΕΣΡ και την κυβέρνηση. «Το πρόστιμο του ΕΣΡ μας οδηγεί στο κλείσιμο του καναλιού» ανέφερε και πρόσθεσε ότι θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες, ενώ υποστήριξε πως διώκεται από την κυβέρνηση για τις ιδέες του.

Προηγήθηκε η απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Οργάνου, για την επιβολή προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο ΑΡΤ TV  για τη μετάδοση του «γκάλοπ» μετά τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, ενώ είχε ήδη δολοφονηθεί. Το ΕΣΡ έκρινε πως υπάρχει προσβολή μνήμης νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και παραποίηση των γεγονότων.  Μια ημέρα μετά την απόφαση του ΕΣΡ, στα γραφεία της Αρχής εστάλη απειλητικό σημείωμα κατά της ζωής των μελών του οργάνου και των οικογενειών τους, απαιτώντας την αναίρεση της απόφασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΕΣΡ: Καμπάνες για το "γκάλοπ" για Ζακ Κωστόπουλο και για προσβολή Αντετοκούνμπο

Ρατσιστικό γκάλοπ για Ζακ Κωστόπουλο: Απειλούν το ΕΣΡ για το πρόστιμο στο ΑΡΤ

Ζακ Κωστόπουλος: Κατηγορούμενοι και οι αστυνομικοί

SHARE: