Survivor 5: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα – “Θα σου πω εγώ ποιον πιάνεις κότσο”

Survivor 5: Έξαλλος ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα – “Θα σου πω εγώ ποιον πιάνεις κότσο”
Γιώργος Κατσαούνης glomex

Άναψαν τα αίματα στο σαββατιάτικο επεισόδιο του Survivor με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να βρίσκονται πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Νέες εντάσεις επικράτησαν μεταξύ των παικτών στο σαββατιάτικο (29/01) επεισόδιο του Survivor με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση.

“Εγώ έχω να πω ότι πήγα και ρώτησα τη Μυριέλλα ποιον θα ψηφίσει στην ασυλία γιατί έχω πιο πολύ θάρρος και η Μυριέλλα με ρώτησε ποιον θα ψηφίσω και είπα τη Σοφιάννα. Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν.” ανέφερε ο Κατσαούνης με τη Μυριέλλα να του απαντά:

“Δεν ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος και λυπάμαι πάρα πολύ για τη στάση που εξακολουθεί να κρατάει. Ήρθε και με ρώτησε στα γρήγορα για να μην καταλάβει κανείς τίποτα ποιον θα ψηφίσω, του λέω σκέφτομαι την Αθηνά. Μου λέει μην το κάνεις αυτό, ψήφισε κάποιον πιο δυνατό σαν τον Λάμπρο για να φύγει σίγουρα κάποια από αυτές που θα ψηφίσουμε εμείς. Του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω και δεν εννοούσα για τον Λάμπρο εννοούσα ότι δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία. Γιώργο ειλικρινά έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που λες”.

“Δεν παραδέχτηκες ποτέ το σκηνικό που έλεγε η Σοφιάννα ότι είχες πιάσει και της είχες πει ότι έχουν στήσει σκηνικό εναντίον της ο Σπύρος και ο Σάββας. Ορκίζομαι ότι λέω την αλήθεια. Έχεις κάνει ένα λάθος και οφείλεις να το παραδεχτείς. Βλέπεις ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που το έχουν καταλάβει”.

Και ενώ η Μυριέλλα επέμενε ότι δεν είχε κανέναν λόγο να μεταφέρει οποιοδήποτε ψέμα στον Λάμπρο ο Κατσαούνης ανέφερε “Κρατάω και εγώ κάτι γραπτό για το συμβούλιο που μπορώ να αποδείξω κάτι άλλο. Θα σου πω εγώ ποιον εκμεταλλεύεσαι. Γραπτά και ωραία. Θα τα πούμε στο συμβούλιο. Θα κάτσω να μαλώσω;”

Παράλληλα η Αθηνά και η Ευριδίκη βγήκαν εκτός εαυτού και ξέσπασαν εναντίον της Μυριέλλας στον απόηχο του καβγά που είχε προηγηθεί μεταξύ τους. “Τι μας κοιτάς ρε Μυριέλλα; Εσύ το δημιούργησες όλο αυτό”.

“Αυτό που πήγα να πω εγώ και δέχτηκα την πρώτη αντίδραση, για να μη πω επίθεση, είναι ότι δεν πάω να βγάλω μέλι γάλα αυτό που έκανε ο Γιώργος απλά θεωρώ ότι είτε βγήκε ο Σάββας να το παραδεχτεί είτε όχι η πρόθεση πίσω από τη στάση του είναι ίδια για εμένα. Αυτό που είπα για εμένα και τον Γιώργο είναι ότι θέλω να σταματήσουμε να προκαλούμε” επέμεινε η Μυριέλλα.

“Και να είμαστε αγκαλίτσα Ρωμαίος και Ιουλιέττα; Εγώ παίζω στο Ρωμαίο εσύ μάλλον παίζεις στους 7 νάνους. Παίζεις άλλο παραμύθι εσύ. Θα σου πω εγώ ποιον πιάνεις κότσο.” αποφάνθηκε φανερά εκνευρισμένος ο Κατσαούνης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα