Survivor 5: Εκτός ορίων η Ευρυδίκη με τη Μυριέλλα – “Μη μου ξαναμιλήσεις, μας βγάζεις τρελούς”

Survivor 5: Εκτός ορίων η Ευρυδίκη με τη Μυριέλλα – “Μη μου ξαναμιλήσεις, μας βγάζεις τρελούς”
Η ομάδα των Διασήμων του Survivor 5 glomex

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Αθηνά Ευμορφιάδη εναντίον Μυριέλλας Κουρεντή. Η στρατηγική της ομάδας των Μαχητών που έφερε αναταραχές στους Διάσημους.

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου (29/1) του Survivor 5, μεταξύ της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Μυριέλλας Κουρεντή, μετά την αποκάλυψη πως δυο παίκτες από την ομάδα των Μαχητών την πλησίασαν και της ζήτησαν να ψηφίσει κάποιον “Κόκκινο” με μεγάλη δημοτικότητα, ώστε να φύγει από το παιχνίδι ένας από τους παίκτες των “Μπλε”.

Η συζήτηση δεν άργησε να φουντώσει στην παραλία των Διασήμων, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αθηνά Ευμορφιάδη να κατηγορούν τη συμπαίκτριά τους ότι προστατεύει και “ξεπλένει” τον Γιώργο Κατσαούνη και δεν τον εκθέτει, όπως θα έπρεπε.

Στο άκουσμα των λεγομένων της Μυριέλλας Κουρεντή πως δεν προσπαθεί να δικαιολογήσει και να προστατέψει τον Γιώργο Κατσαούνη και πως έχει απομακρυνθεί μάλιστα από εκείνον, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη δεν άργησαν να βγουν εκτός εαυτού, με τις δυο τους να φωνάζουν στη Μυριέλλα Κουρεντή πως λέει ψέμματα και πως παίζει με τη νοημοσύνη όλης της ομάδας και την Ευρυδίκη να της ζητά μάλιστα να μην της ξαναμιλήσει!

“Πρέπει να καταλάβει η Μυριέλλα πως δεν μπορεί εδώ μέσα να μας τρελάνει όλους”, δήλωσε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα