Καβγάς on air ανάμεσα σε Καινούργιου – Μικρούτσικο για τα πολιτικά: “Δεν είσαι αριστερή”

Καβγάς on air ανάμεσα σε Καινούργιου – Μικρούτσικο για τα πολιτικά: “Δεν είσαι αριστερή”
Κατερίνα Καινούργιου - Ανδρέας Μικρούτσικος Glomex

Πρωτοφανής αντιπαράθεση ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον "αέρα" της εκπομπής "Super Katerina". Ο εκρηκτικός τους διάλογος για τα πολιτικά.

Σφοδρή σύγκρουση είχαν κατά τη διάρκεια της εκομπής “Super Katerina” η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών το πρωί της Τετάρτης (24/05).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής σχολίασε το πώς διαχειρίστηκαν οι τηλεοπτικές εκπομπές τον χρόνο των πολιτικών προσώπων και κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο, αφήνοντας υπονοούμενο για το θέμα της πολυφωνίας στο πάνελ της εκπομπής του Alpha.

“Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς” είπε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να απαντά: “Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα”.

Στη συνέχεια, η ένταση “χτύπησε” κόκκινο και ακολούθησε ένα εκρηκτικός διάλογος ανάμεσα στους δύο.

Όλος ο διάλογος Καινούργιου – Μικρούτσικου

Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;

Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση.

Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Μικρούτσικος: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

Καινούργιου: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου.

Καινούργιου: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω στο κοντρόλ είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!

Μικρούτσικος: Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!

Καινούργιου: Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

Μικρούτσικος: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…

Καινούργιου: Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!

Μικρούτσικος: Ότι έχω μια άλλη άποψη και μου ρίχνεστε τόσο, και δεν έχω δικαίωμα να την πω, και δέχομαι τέτοιου είδους επίθεση, επικυρώνει την άποψή μου, για εμένα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα