Κοντιζάς: Αποκάλυψε πώς γνώρισε την σύζυγό του – “Σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;”

Διαβάζεται σε 2'
Σωτήρης Κοντιζάς
Σωτήρης Κοντιζάς Youtube/@MasterChef Greece

Ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς μοιράστηκε την αστεία ιστορία γνωριμίας με την σύζυγό του, Δέσποινα, προκαλώντας γέλια στους κριτές του Masterchef. Τι είπε.

Άλλη μια δοκιμασία αποχώρησης είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef στο Star, όπου τρεις μάγειρες έδωσαν μεγάλη μάχη για να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Καλεσμένος σεφ ήταν ο Περικλής Κοσκινάς και κατά τη διάρκεια της δοκιμής των προσπαθειών που έκαναν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Σωτήρης Κοντιζάς μοιράστηκε μια ιστορία σχετικά με το πώς γνώρισε την σύζυγό του, Δέσποινα.

«Περικλή, δεν ξέρω αν το θυμάσαι αλλά, όταν πρωτογνώρισα την Δέσποινα, εσύ ήσουν στην κουζίνα. Δηλαδή εσύ μαγείρευες και η Δέσποινα δούλευε στο εστιατόριο. Δεν υπάρχει πια το εστιατόριο αυτό» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν ο Περικλής στην κουζίνα, εγώ είχα πάει για φαγητό και η Δέσποινα σέρβιρε. Είχε σουπλά επάνω το τραπέζι και προς το τέλος, αφού είχαμε φάει τα πάντα, ήθελε να πάρει το σουπλά για να καθαρίσουν. Εγώ όμως χρειαζόμουν το σουπλά γιατί ήθελα να αφήσω το τηλέφωνο. Γιατί θεώρησα πιο σωστό να δώσω το τηλέφωνο, όχι να ζητήσω το τηλέφωνο και αν θέλει ο άλλος να σε πάρει» περιέγραψε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Δεν είναι ιπποτικό να δώσεις εσύ το τηλέφωνο; Εγώ τελικά το έδωσα το σουπλά, έσκισα όμως ένα κομμάτι για να γράψω το τηλέφωνο. Η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω και ήταν το ΑΦΜ για τιμολόγιο και, όταν μπήκα μέσα, ήταν κάποιος φίλος της σερβιτόρος που είδε την φάση. Με γούσταρε και αυτός και της είπε: “Μωρή, σου έδωσε τηλέφωνο η Κινέζα;”» κατέληξε ο Σωτήρης Κοντιζάς και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Τέλος, όταν τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πόσες φορές χρειάστηκε να πάει στο εν λόγω εστιατόριο για να βρει το θάρρος να την γνωρίσει, ο Κοντιζάς απάντησε δύο. «Είχα εντυπωσιαστεί. Τη δεύτερη φορά της μίλησα. Ο χρόνος είναι χρήμα» είπε με χιούμορ ο σεφ – κριτής.

Δείτε το βίντεο με την ιστορία που μοιράστηκε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα