Masterchef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Συγκίνηση στο πλατό

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef 2024
Masterchef 2024 Youtube/@MasterChef Greece

Τέσσερα – και όχι ένα – πιάτα αντιγραφής περιελάμβανε η δοκιμασία αποχώρησης στο Masterchef. Ποιος παίκτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (15/03) το Masterchef στο Star και ένας ακόμη μάγειρας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον διαγωνισμό.

Τρία μέλη από την μπορντό μπριγάδα, ο Γιάννης Γεωργίου, ο Μάριος Ιωάννου και ο Νίκος Κυψίδης, μαζί με τον Παναγιώτη Φραγκιουδάκη από την γκρι μπριγάδα, ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πριν, όμως, τη Δοκιμασία Αποχώρησης με αντιγραφή πιάτου, οι τέσσερις υποψήφιοι είχαν μια τελευταία ευκαιρία, προκειμένου να εξαιρεθούν από την ψυχοφθόρα διαδικασία.

Κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που αφορούσαν μαγειρικές – και όχι μόνο – γνώσεις, με τον Γιάννη Γεωργίου να την “γλιτώνει”.

Masterchef: Η δοκιμασία Αποχώρησης

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα του Masterchef τον chef Περικλή Κοσκινά, που έφερε ένα πιάτο αντιγραφής αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων.

Συγκεκριμένα, τα πιάτα αντιγραφής ήταν τέσσερα και όχι ένα, κάτι που σπάνια βλέπουμε στον διαγωνισμό, ενώ είχαν ως βασικό στοιχείο το ψάρι! Απαιτούσαν μεγάλη προσοχή στα βήματα της συνταγής και δεν επιτρέπονταν λάθη και αστοχίες, καθώς μια μικρή απροσεξία θα μπορούσε να αποβεί μοιραία και να στοιχίσει την παραμονή στο διαγωνισμό.

Masterchef: Ποιος παίκτης αποχώρησε

Οι τρεις chef κριτές, αλλά και ο δημιουργός του πιάτου, δοκίμασαν τις προσπάθειες των παικτών και τις βαθμολόγησαν.

Την πιο αδύναμη προσπάθεια είχε, τελικά, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης, ο οποίος και αποχώρησε συγκινημένος.

“Υπάρχει μια πικρία. Ένα όνειρο τελειώνει, αλλά είναι και γλυκό κιόλας γιατί έγινε πραγματικότητα. Είναι περίεργο το συναίσθημα, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω είναι μια μισή ολοκλήρωση. Είναι τρελό. Ήρθα φοβισμένος, αλλά πραγματικά φεύγω με ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ζήσω”, δήλωσε φεύγοντας.

Ενώ άκρως συγκινητική ήταν η στιγμή που μίλησε για τους δυο φίλους που έκανε στο παιχνίδι, τον Άνχελ και τον Ηλία. “Δεν περίμενα να βρω σε πρόσωπα κάτι παραπάνω από ανταγωνισμό”, εξομολογήθηκε ο 31χρονος με τον Άνχελ να “λυγίζει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα