Κοραλία Καράντη: Ο θάνατος της μητέρας της, η ομορφιά και οι απολογισμοί

Κοραλία Καράντη: Ο θάνατος της μητέρας της, η ομορφιά και οι απολογισμοί
Η Κοραλία Καράντη στο "Σημείο Συνάντησης" στην ΕΡΤ Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, Αφροδίτης Γρηγοριάδη, για την περίοδο του lockdown, τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και τους απολογισμούς που έχει κάνει.

Στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη και η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη, ανταλλάζοντας εμπειρίες, απόψεις και συναισθήματα η μία με την άλλη.

Η Κοραλία Καράντη αναφέρθηκε στην περίοδο του lockdown, καθώς και στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της, της ηθοποιού Αφροδίτης Γρηγοριάδη, αναφέροντας πώς βίωσε το διάστημα εκείνο.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς. Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχαν την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, οπότε αναλώθηκα σε τέτοια πράγματα”, δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

“Είμαι σε ηλικία απολογισμών. Βέβαια, σε κάθε ηλικία μπορείς να κάνεις μια σούμα. Όμως, όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, που κάνω 40 χρόνια αυτή τη δουλειά και οι γυναίκες, οι γυναίκες μπαίνουν στην άκρη ως προς το ερωτικό κομμάτι. Η κοινωνία είναι έτσι φτιαγμένη, που οι γυναίκες είναι σαν να αποσύρονται σε αυτή την ηλικία. Ενώ για τους άντρες δεν ισχύει το ίδιο”, πρόσθεσε, με την Τασούλα Επτακοίλη να συμπληρώνει: “Ναι, οι άντρες ωριμάζουν, εμείς γερνάμε”.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την ομορφιά, αλλά και για τους τοξικούς ανθρώπους, λέγοντας: “Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Δεν πούλησα ποτέ τίποτα σε σχέση με μια εικόνα. Ενώ είμαι ανασφαλής, δεν μπήκα σε αυτό τον δρόμο. Κάποιες φορές έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι”.

Όσο για το τι την τραβάει σε έναν άνθρωπο, όταν τον γνωρίσει, είπε: “Η καλή προαίρεση. Δεν το καταλαβαίνεις αμέσως, αλλά το διαισθάνεσαι. Και η ευγένεια επίσης. Δεν μπορώ τους κακούς ανθρώπους, δεν το αντέχω πια”. “Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά”, συμπλήρωσε η Τασούλα Επτακοίλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα