Κορονοϊός: Θετικός και ο πρωταγωνιστής του Χαβάη 5-0

Κορονοϊός: Θετικός και ο πρωταγωνιστής του Χαβάη 5-0

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Ντάε Κιμ, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Χαβάη 5-0, αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε με τον νέο κορονοϊό.

Όλο ένα και αυξάνεται ο αριθμός των celebrities που ανακοινώνουν δημόσια πως έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Πιο πρόσφατο κρούσμα αυτό του ηθοποιού, Ντάνιελ Ντάε Κιμ, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Χαβάη 5-0.

Ο Κιμ, που μίλησε από το σπίτι του στη Χαβάη, ανακοίνωσε τα νέα σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram. "Χθες, διαγνώστηκα με την COVID-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός. Φαίνεται πως θα γίνω καλά, όμως ήθελα να το μοιραστώ με εσάς με την ελπίδα ότι θα το βρείτε κατατοπιστικό ή χρήσιμο. Ελπίζω όλοι να είστε προπαντός ασφαλείς και ήρεμοι" έγραψε ο Κιμ.

Ο 51χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι πήγε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς και επέστρεψε στη Χαβάη όταν τα γυρίσματα διακόπηκαν. Όπως εξήγησε, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία, αυτο-απομονώθηκε και κατόπιν του συνέστησαν να υποβληθεί σε εξετάσεις στη Χονολολού.

Διαβεβαιώνει ότι νιώθει ήδη καλύτερα. "Ευτυχώς, για εμένα δεν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου" επισήμανε, προτρέποντας τους ανθρώπους να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, να αυτο-απομονώνονται και να πλένουν τα χέρια τους.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ


Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network