Κόβεται η εκπομπή ‘Rodeo’ του ΣΚΑΙ

Κόβεται η εκπομπή ‘Rodeo’ του ΣΚΑΙ

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να ρίξει αυλαία στην εκπομπή που παρουσιάζει η Βαγγέλης Περρής και η Αθηναΐς Νέγκα

Πρόωρο τέλος  για το  Rodeο, που παρουσιάζει ο Βαγγέλης Περρής και η Αθηναΐς Νέγκα, και το οποίο όπως όλα δείχνουν θα προβάλει την τελευταία του εκπομπή σήμερα, Τρίτη. Αν και η απόφαση του σταθμού ήταν κάπως βεβιασμένη, αφού ελήφθη τις τελευταίες ώρες, έρχεται στη βάση γενικών ανακατατάξεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Οι αλλαγές ξεκίνησαν από την προβολή ένα τέταρτο νωρίτερα του δελτίου ειδήσεων, για χάρη του Survivor και θα συνεχίσουν με την έλευση της εκπομπής “The Power Of Love” που όπως όλα δείχνουν θα “πάρει” τηλεοπτικό χρόνο και από το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο “ΕΔΩ”, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η τελευταία εκπομπή φαίνεται πως επίσης μπαίνει στα συρτάρια του σταθμού.

Το News24/7 επικοινώνησε με τον σταθμό, ο οποίος επίσημα δεν έχει ανακοινώσει την είδηση που κυκλοφορεί από νωρίς στο διαδίκτυο. Ωστόσο, από το Φάληρο δεν διαψεύδουν το γεγονός και το επιβεβαιώνουν, παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις του γραφείο Τύπου του καναλιού.

Το πρόγραμμα διένυε τη δεύτερη σεζόν του στην τηλεόραση, παρουσιάζοντας σημαντική κάμψη στα νούμερα τηλεθέασης, που τις περισσότερες φορές δεν ξεπερνούσαν το 10% σε γενικό σύνολο και νεανικό κοινό. Επιπλέον, οι συντελεστές της εκπομπής φαίνεται πως αιφνιδιάστηκαν επίσης από την απόφαση, αφού μόλις χθες, Δευτέρα, επέστρεψε και πάλι στο πόστο της η Αθηναΐς Νέγκα, μετά τον τοκετό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα