Λατρεμένοι μου γείτονες: Η Λίζα εγκατέλειψε την υποκριτική και έγινε plus size model

Λατρεμένοι μου γείτονες: Η Λίζα εγκατέλειψε την υποκριτική και έγινε plus size model
Η Λίζα από τη σειρά "Λατρεμένοι μου γείτονες" Youtube

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Σμαράγδα Καλημούκου, που υποδύθηκε την Λίζα στην αγαπημένη σειρά του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες".

Όλοι θυμόμαστε την Σμαράγδα Καλημούκου, η οποία υποδύθηκε την Λίζα στην ελληνική κωμική σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες”, που προβλήθηκε την περίοδο 2007-2009 στο Mega.

Πλέον έχουν περάσει 13 χρόνια και η τηλεοπτική Λίζα δεν ασχολείται με την τηλεόραση, ενώ έχει γίνει plus size model.

“Με ρωτάνε στο δρόμο αν είμαι Λίζα από το “Λατρεμένοι μου γείτονες”. Μπορεί να φοράω μάσκα και γυαλιά και να με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Μου κάνει εντύπωση και με ρωτάνε και πολύ μικρότερες ηλικίες που προφανώς το ξέρουν από τις επαναλήψεις. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, αν και ντρέπομαι γενικά. Είμαι λίγο ντροπαλή”, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ενώ για το επάγγελμά της είπε:

“Είμαι brand ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό. Αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Τώρα ετοιμάζουμε και τη δική μου συλλογή σε συνεργασία με την εταιρεία”.

“Δεν έχω δεχτεί ποτέ αρνητικά σχόλια για το σώμα μου ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Δυστυχώς είχα την άτυχη στιγμή στη ζωή μου, να χάσω τη μητέρα μου και τότε έβαλα κιλά, αλλά βγήκα πιο δυνατή. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά μου, οπότε είμαι εδώ και συνεχίζω”, πρόσθεσε η Σμαράγδα Καλημούκου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα