Λαζόπουλος: Ο χαμός της γυναίκας του και το ξέσπασμα – “Δεν θα γίνω μ…κας να απαντάω σε όλα”

Λαζόπουλος: Ο χαμός της γυναίκας του και το ξέσπασμα – “Δεν θα γίνω μ…κας να απαντάω σε όλα”

Ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε αυστηρή απάντηση στους επικριτές του, ξεκαθάρισε τη στάση του απέναντι στη σάτιρα και την πολιτική και έβαλε σε "τάξη" τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Την καρδιά του άνοιξε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, «The 2night show».

Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε για όλα, από τον χαμό της συζύγου του Τασούλας μέχρι στα όσα έχει αντιμετωπίσει λόγω της σάτιρας.

Αναλυτικότερα, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι θα γράψει βιβλίο για όλα όσα έζησε με τη σύζυγό του.

Ο τίτλος του θα είναι “Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου”.

“Είναι όλα αυτά που έζησα πριν ‘φύγει’. Με τον τρόπο αυτό κάτι θα μάθουν από αυτό που έζησα εγώ” είπε για να προσθέσει: “Η Τασούλα ήξερε την αλήθεια για την υγεία της από την πρώτη στιγμή. Με την αλήθεια θα παλέψεις, με το ψέμα χάνεις”.

O Γρηγόρης του είπε ότι είχε θυμώσει μαζί του για τη σάτιρά του. “Αυτό σημαίνει ότι δεν τα είχες καλά με τον εαυτό σου” ήταν η απάντηση του Λαζόπουλου ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν τον είχε στηρίξει όταν άφησε τη Νομική Σχολή.

“Ο πατέρας μου δε με στήριξε όταν άφησα τη Νομική για να γίνω ηθοποιός. Μου είχε νοικιάσει δικηγορικό γραφείο στη Λάρισα”, είπε.

“Θα ήμουν καλός δικηγόρος. Ήμουν πολύ μελετηρός μαθητής, διάβαζα πολύ, ξέρω καλά νομικά, μου αρέσαν τα νομικά και ήθελα να σπουδάσω. Η μόρφωση είναι δίχτυ ασφαλείας για να μη σκοτωθείς σε μια εποχή”.

Για τη σάτιρα είπε: “Ένας άνθρωπος που κάνει σάτιρα δεν ξεκινάει με πρόθεση να πει κάτι άσχημο σε κάποιον”.

“Η σάτιρα έχει εμμονές. Η εμμονή δεν είναι παγίδα αλλά έμπνευση. Όταν γίνεται κακία είναι άλλο πράγμα. Το κοινό όμως ξέρει να ξεχωρίζει”.

Για την κριτική που έχει δεχθεί απάντησε: “Ό,τι και να πιστεύει ο κόσμος για μένα υπάρχουν κάποια δεδομένα. Κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια και σε κάποιους θα αρέσω και σε κάποιους δεν θα αρέσω. Ο καλλιτέχνης είναι ένα φορτηγό που ο καθένας θα φορτώσει τα καλά του, τα κακά του… Θα κριθώ, θα αμφισβητηθώ, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι”.

“Είναι φυσιολογικό να στοχοποιούνται άνθρωποι που έχουν κάποια επιρροή. Άμα έχεις χίλιους δημοσιογράφους να είναι εναντίον σου, θα περάσουν και σε κάποιους φίλους σου”.

“Αυτό που μου ζητάνε είναι να έχω την ίδια άποψη με όλους. Δεν έχω την ίδια άποψη με όλους. Πόσο κάνει αυτό; Πόσο κοστίζει; Τελεία και παύλα”.

Ερωτηθείς για το “περιστατικό” κατά το οποίο φερόταν να τρώει με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φρανσουά Ολάντ, απάντησε:

“Αυτό δεν είναι καθόλου πραγματικό. Είναι απολύτως ψέμα. Δεν υπάρχει αυτό το περιστατικό. Πρώτη φορά το ακούω. Αν κάθε φορά απαντούσα θα ήμουν ένας μ…κας που απαντάει στα κανάλια. Μπορείς να με παρεξηγήσεις όσο θέλεις, μπορείς να υποθέσεις ό,τι θέλεις αλλά δεν θα με αναγκάσεις να γίνω ένας μ…κας που θα απαντάω πρωί μεσημέρι βράδυ σε κάθε ανοησία που γράφεται, είναι ξεκάθαρο. Έχω άλλα πράγματα να περάσω”, απάντησε.

Όσο για το γεγονός ότι τον κατηγόρησαν για προπαγάνδα απάντησε: “Το στοιχείο της προπαγάνδας είναι η καθημερινότητα όχι να βγαίνεις μια φορά τον μήνα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα